<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
好~!解答 #267 問題先 (miss 咗呀,sorry~~):

Q1: 你提到俾自己電話但又唔問佢攞 ,佢唔打俾我咁點算 ?

ans: 其實如果你比咗電話對方而之前又同佢言談甚歡的話,對方有8成以上機會係會打返比你嘅,因為佢對你一樣會有好奇心嘛;而且你無問佢攞電話係要令佢覺得主導權喺佢手上,令佢覺得有種安全感同埋覺得你有誠意同對方交個朋友啫,佢打過比你兩次之後會比個電話你咖啦,千祈唔好操之過急,嚇親人嘛~

Q2: 仲有好多時都想去識d女仔 ,但係又淆底(太冇用啦我) ,咁有咩辦法呢........ /___\"

ans: 3個字 "平常心"。你同男仔做friend都無問題啦,咁女仔又有乜分別呢?記住,對任何女仔(不論你想追又好、唔想追又好;靚女又好、扒王又好......好多靚女同d扒王都好friend),都係要温柔d、斯文d 同體貼d 之外,其他嘢係同男仔make friend 一樣咖咋,唔好自己比壓力自己,同自己講: "做friend 啫,又唔係做乜,大大方方,男人嚟吖嘛,得咗就開心,唔得都自豪,起碼有guts,對得住自己嘛~"  
* 識唔到,至多物就係識唔到之嘛,唔駛比人打一身呀嘛?!咁又駛乜"淆底"呢~係咪先?^^~
Originally posted by 清揚 at 2005-5-19 05:43 PM:
又系咁,拿拐杖拐下拐下
呢d嘢都急唔嚟嘅,我諗你過多一排拐杖都唔駛用咖啦~
Originally posted by hamsubboy at 2005-5-19 07:44 PM:

BOYDWAN兄,我去泰國主要係陪女朋...
oh~it's too bad brother............,係咪真咖,咪收收埋埋唔出聲喎~~
by the way,我呢個禮拜要做乖仔呀........(兩個放假,一個next tue 先飛,疲於奔命呀....  ) 擇日重賽,ok~?
Originally posted by hamsubboy at 2005-5-19 09:53 PM:

仲想問你今晚得唔得閒, 一齊出去 灣仔 (以為manhattan) ING 飲番杯, 今晚星期四 ladies night .
oh shit~~~~~~~好痕呀!好痕呀!還我自由呀~~~~
(*我夜d可能會同"差婆"去新冶........惨~~~  )
Originally posted by hamsubboy at 2005-5-19 11:22 PM:

咩新野? 介紹下. 大佬.
brother~see page 1~~~
(有好多女咖~不過今晚"旦家雞見水 "...............嗚~)
Originally posted by hamsubboy at 2005-5-19 11:50 PM:

ICIC, 我無去過, 可能我一向浦港島......... 而且我真係 OUT OUT 地!!
另外, 需唔需要俾入場?
係no need 咖~~~
咁揾日我哋去i-dragon咯~~~
(要去"受靶"啦.........,bye~)
Originally posted by ianiankuan at 2005-5-20 05:58 PM:

好!就襯呢排咁得閒!用 BOYDWAN ...
加油啦ian~!有乜問題再問我哋啦~~~~ 努力!
hamsubboy兄,呢排有乜好去處介紹呀?
尋晚我去咗"新冶"坐咗兩個鐘,呢排多咗好多"北北",索就好索不過我就興趣唔大.....(大都無計,喃嘸=.=.........)
(*最慘回程喺紅隧中快相~~我當時210 km/h.....! 慘~~~)
Originally posted by ianiankuan at 2005-5-20 11:21 PM:

BOYDWAN 兄~ 做咩俾人影左快相咁失策呀~
唉.......衰歸心似箭咯!平時都無嘅,都唔知攪乜鬼.....罰錢事小、費事記分咋 (前面有車已經收緊油都中,無奈~)
(蝦~紅隧喺咪淨罰錢吖嗱.... )
Originally posted by ianiankuan at 2005-5-21 12:07 AM:

乜影快相仲有分罰錢同扣分ga....仲以為一定係兩樣都一定做添..
我都係聽人講話隧道公司淨罰錢咋......唔sure咖~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。