<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-7-1 10:29 PM:

咁你要自己衡量下喇
冇理由日日搵佢ga.....我諗間唔中打下俾佢就差唔多喇~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-7-2 01:14 AM:

唏~最緊要係你覺得佢同你傾計有無唔耐煩先......
都冇乜既 , 只不過傾過兩次 , 陣間會傾多次ga啦 . 岩岩佢msn我 , 叫我陣間陪佢傾電話~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-7-2 01:19 AM:
ian,我睇完你同清揚兄d對答之後 (唔...
睇多d 書 ? 搵d 野學下咁 ?
岩岩傾完電話 , 知道佢 bf 同佢同病相憐 , 即係1個月前同樣俾人飛.仲有掛住打機都唔打俾佢。
同埋,佢話同我講既野仲多過同佢 bf 講。
Originally posted by BOYDWAN at 2005-7-3 02:09 AM:

this is a good chance, ian~~~ keeping up and make she think that you're much suitable for her, waiting for your good news~
而家keep住電話/msn/sms攻勢就得~?

有樣唔記得講,佢話唔會同而家個 bf 拍得耐~

[ Last edited by ianiankuan on 2005-7-3 at 02:58 AM ]
Originally posted by 清揚 at 2005-7-3 11:15 PM:
今日有件怪事發生,我條女竟然問左我好...
會唔會係佢恨嫁心切呢~?

小弟資歷尚淺,唔知呢答案有冇可能呢~
Originally posted by cyc1 at 2005-7-4 01:18 PM:

She told u 唔會同而家個 bf 拍得耐...
我覺得呢個應該唔係暗示黎既。。。

尋日傾電話果陣佢無啦啦問我鐘意點既女仔 , 我都唔知點答好 -____-""
岩先同佢傾, 佢話3點要打俾佢bf, 聽到果下都幾酸
但之後佢話3點打俾我 , 咁係咪即係話我既位置差唔多趕上佢bf ~?

其實佢會唔會唔知我對佢有意既呢... -_-" 佢間唔中都提下佢 bf 咁....

[ Last edited by ianiankuan on 2005-7-5 at 01:21 AM ]
Originally posted by 清揚 at 2005-7-5 12:01 PM:
首先要唔該晒各位大佬先,我尋晚同佢單對單傾過後已經回復正常喇,唔好問我點氹番佢,諗起都"毛管楝"ar,我都唔信自己會講出D咁既野!!!
冇事就好啦~清揚兄~
話說尋日又傾電話 (日日都傾電話,日日都post出黎,阻到咁多位 bro 添 -___-"""" , 佢話佢未見過佢 bf 真人既,只係見過佢 d 相  ,聽完我忍唔住笑左出黎 (當然係收左線先笑啦) , 跟住話 7 號約佢出黎見......
佢地見完之後我形勢會唔會逆轉呢...真係好擔心
Originally posted by hamsubboy at 2005-7-5 09:41 PM:

末見過真人都叫BF??? Ian 兄, 呢...
多謝你俾既意見呀 , hamsubboy 兄。不過要早過佢所謂既 bf 約佢出黎都冇乜可能 , 即係聽日 -___-"" 再加上又冇資金,點出 /______\

p.s. 同女出街大約要駛幾多錢左右ga ~?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。