<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by homan~ at 2005-5-9 03:13 AM:

原來bar 有分別ga???

thx~~

我冇話去死邊d, 通常係bar 就入
有分別咖~~~係候揀擇下啦,消費者嘛~!
Originally posted by 痛苦中 at 2005-5-9 08:40 PM:
點解BOYDWAN咁耐都唔回我GE=.=!?
係咪唔記得左我=3=
NONONONONO~點會呢,我要收集一下其他朋友嘅意見嘛~為咗一眾後生d嘅朋友,要問多d 人呀~(價錢要抵,地方唔雜,仲要多女仔吖嘛,收到啦~資料整理中........目前有4間,揾多2間先~~~!)

(*唔揾多2間容乜易自已人爭嘢食,係咪先~?)
Originally posted by rym82 at 2005-5-10 07:57 AM:
BOYDWAN 下次除左講蒲點既消費同埋個...
e~e~有高手助陣添~好嘢~!可以乘機偷懶一下lu~嘻~
古文兄,rym82兄所言非虛,有根有據噃~要溝女sale唔難,仲要男裝添,very easy啦~!仲要得佢一支公,呵呵~一於先喺非繁忙時段落多d去 shopping先啦 (繁忙時段佢一定對你無印像,因為踢哂腳~),但頭幾次shopping一定要買嘢,千祈唔好"混吉",因為喺d旺區太多"齋睇唔買"嘅人,大佬~人哋揾食咖嘛,係咪先?d嘢唔一定要貴 (買對襪、買條 under 都仲得~),但係一定要幫襯!另外,古文兄你口材如何呢?大有關鍵咖~因下一步同對方建立友誼關係要視乎你性格而定,否則會撞板咖!可以嘅話略為描述一下你自己吖~

*rym82兄,thx for support~~~
Originally posted by rym82 at 2005-5-10 08:23 PM:
查實小弟都係初哥一名....真係顯醜 ...
哈~哈~哈~有板有眼噃rym82兄~!睇嚟你都應該幾有實戰經驗喎~大家交流吓吖,識女仔嘅嘢"學無先後、達者為開",邊有話初哥唔初哥咖!你太謙啦~
哦.......咁依家係咪settle down la?係就可以出動la~~~!
Originally posted by 清揚 at 2005-5-10 09:28 PM:

好ar,比心機讀書好ar
嗚~嗚~清揚兄你好耐無入嚟探我la......
Originally posted by 清揚 at 2005-5-10 09:37 PM:
妖!!!!人地啱啱先落得地行梗系行多D la
咁又係........總算有d 自由活動機會,悶咗咁耐都應該嘅~
Originally posted by 清揚 at 2005-5-10 09:46 PM:

我行得番就系我報復的時候 haha~~~
~~~等我加d 恐佈配樂先: 登登登登.......(命運交響曲第八樂章)
Originally posted by 清揚 at 2005-5-10 09:55 PM:
其實報仇大計已經開始左幾日
吓?咁快?你重未活動自如咖喎...........
Originally posted by 清揚 at 2005-5-10 10:03 PM:
就系咁先好ar,跛下跛下玩人易,玩完人人地又唔夠膽整你,驚整親你
哈~咁即係玩"弱點攻擊"啦~衰得你吖~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。