<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【寵物區】 » 旺角虐貓案疑兇併圖, 要快d拉到個賤人~
返回列表 回復 發帖

旺角虐貓案疑兇併圖, 要快d拉到個賤人~

Subject: Re: Cruelty to Animal - Sylvia and Chop Chop
Date: Thu, 1 Dec 2005 11:21:38 +0800
From: [email protected]
To: David Wong <[email protected]>

Mr. WONG,

As filter-004ed yesterday evening, a copy of the identikit of suspect is
attached :-
(See attached file: Identikit.doc)

Best regards,

SIU Yiu-chuen,
Miscellaneous Enquiries Subunit Commander,
Mong Kok Police District

旺角警署話過叫任何人見到風吹草動就即刻 :

打999 或
電 旺角警署當值指揮官 9460-0404
(警察話會7分鐘內到場)

同時亦電愛協熱線 2711-1000

請大家記住呢幾個電話。

大家都睇係呢個網址, 支持這個行動!謝謝!

http://www.animalearth.org/petition/Movement108.shtml

[ Last edited by 細佬 on 2005-12-6 at 09:54 PM ]

353 x 600 PIXEL下載

我想問"手持一罐可樂"屬於咩特徵黎?

不過點都好,希望快d拉到條賤人
support~~~
呢d人拉去打把就岩喇
死卜街丫........鬼唔望佢遲d都係咁死!!
呢條死仆街!俾我見到佢實炳佢!正一冚家鈴!
都唔明典解啲人咁都做得落手既‧‧‧‧‧但好想知道如果真係拉到佢,應該用咩罪名黎入佢罪呢?請問有無人會清楚啲?而就算入到罪,刑罰又會有幾重?我相信,呢啲人既心理係有問題,就算你拉佢入去坐幾個月,佢番出黎一樣會再黎料,到時又要再費一番人力物力去捉佢,到底有無更加好既解決辦法‧‧‧‧‧‧
鵝是一只芒黐黐‧‧‧‧‧
Originally posted by wind69 at 2005-12-6 10:11 PM:
我想問"手持一罐可樂"屬於咩特徵黎?

不過點都好,希望快d拉到條賤人
即係話如果你係街見到個人"手持一罐可樂"既佢就係旺角虐貓案疑兇喇
咁你就要報警話比警察叔叔聽呀
Originally posted by kakeidevil at 2005-12-7 10:51 AM:

即係話如果你係街見到個人"手持一罐可樂"既佢就係旺角虐貓案疑兇喇
咁你就要報警話比警察叔叔聽呀
我個fd日日都飲可樂...哈哈
Originally posted by neitly at 2005-12-7 07:13 PM:

我個fd日日都飲可樂...哈哈
咁叫你d fd 飲枝裝,或者查夠兩罐la
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【寵物區】 » 旺角虐貓案疑兇併圖, 要快d拉到個賤人~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。