<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯xxx賓菲加賽后檢討
返回列表 回復 發帖
Originally posted by leonBH at 2005-12-8 06:11 AM:
曼聯再係咁....我真係驚佢會破產....
如果佢今季攞唔到獎....有可能破產....

到時...車仔就會一隊獨大....
仲有利物浦.........
摺吧啦
Originally posted by 5m at 2005-12-8 06:09 AM:
如果他一開始真係批評不是問題
但佢開呢個topic果陣,我睇唔到佢有咩實際批評
我只係topic寫紅魔最黑色的一天
之後打紅魔皇朝真係波落之類既野
佢d言論無挑釁性咪得囉 , 而且佢講既係事實
如果曼聯fans可以開post講MU好野的話
點解non MU fans 唔可以講MU既負面野??
Originally posted by leonBH at 2005-12-8 05:58 AM:

我又覺得冇咩問題wor...
身為fans...有野就要批評ga啦...
愛之心...責之切.....
你呢d..9成係買左波...輸左$先咁唶...
我冇賭波
我只係在此買了5分
如果你認為輸了果少少5分就會唶,我真係冇野講
足球,靚女~

Originally posted by Ifilter-038_u_boyz at 2005-12-8 06:14 AM:

佢d言論無挑釁性咪得囉 , 而且佢講既係事實
如果曼聯fans可以開post講MU好野的話
點解non MU fans 唔可以講MU既負面野??
non MU fans 一定可以講MU既負面野

但佢實際上連一開始comment都冇比
只係topic講左紅魔最黑色的一天
同埋紅魔皇朝真係沒落?呢d野
佢講呢d真係有意義開一個新topic
足球,靚女~

Originally posted by 5m at 2005-12-8 06:16 AM:

我冇賭波
我只係在此買了5分
提多提我絕對唔讚成賭波,只係在呢度玩下d game
足球,靚女~

Originally posted by 5m at 2005-12-8 06:16 AM:

我冇賭波
我只係在此買了5分
算啦...我諗入得呢個post..好多都係曼聯迷..
本身自己都係..都唔否認呢個topic名係事實..
聽起上來就係感覺唔好..正如我一路睇場波...丁偉傑把烏鴉口就係咁講..都好難受..
無計..事實如此...
Originally posted by babo at 2005-12-8 06:22 AM:

算啦...我諗入得呢個post..好多都...
提一提
佢係阿記迷
佢點會想曼聯好
足球,靚女~

Originally posted by 5m at 2005-12-8 06:23 AM:

提一提
佢係阿記迷
佢點會想曼聯好
但..其他版友好多都係曼聯迷..佢地都唔覺得有問題...
都係..算啦~_~
Originally posted by babo at 2005-12-8 06:38 AM:

但..其他版友好多都係曼聯迷..佢地都唔覺得有問題...
都係..算啦~_~
你誤會了
我話丁偉傑~
足球,靚女~

Originally posted by 5m at 2005-12-8 06:44 AM:

你誤會了
我話丁偉傑~
哦...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯xxx賓菲加賽后檢討

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。