<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯xxx賓菲加賽后檢討
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 05 11 09 10:16 PM:

我講乜關你何事
咁有品就唔好出聲~
乜我話你咩???我同板主講野又關你鬼事???
我又唔係re你,你做咩對號入座??
不知所渭,我家陣就真係話你啦~~~
曼聯永遠是我的最愛~~
Originally posted by 路路 at 2005-12-8 22:22:

乜我話你咩???我同板主講野又關你鬼事???
我又唔係re你,你做咩對號入座??
不知所渭,我家陣就真係話你啦~~~
咁有品就唔好出聲la~
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 05 11 09 10:23 PM:

咁有品就唔好出聲la~
我有自由,幾時輪到你理??管好自己先啦~~
冇品佬~~
曼聯永遠是我的最愛~~
Originally posted by 路路 at 2005-12-8 22:26:

我有自由,幾時輪到你理??管好自己先啦~~
冇品佬~~
咁有品就唔好出聲la~
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 05 11 09 10:29 PM:

咁有品就唔好出聲la~
re完今次,真係唔出聲啦~~
廢事人地話我暇ge有智障ge
曼聯永遠是我的最愛~~
Originally posted by 路路 at 2005-12-8 22:43:

re完今次,真係唔出聲啦~~
廢事人地話我暇ge有智障ge
我都廢事人地話我蝦D低能仔
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 05 11 09 10:46 PM:

我都廢事人地話我蝦D低能仔
咦??咩識講第二句咩???智障仔???
原來打字慢呀,打黎打去果句,放心喎,我同情你ge~~~
曼聯永遠是我的最愛~~
Originally posted by 清揚 at 2005-12-8 06:58 PM:
我等左今日好耐~
夢境終於成真喇,曼聯出局,我好開心~
降埋班、破埋產仲好,真系開心過中六合彩頭獎~
恭喜!恭喜!
小弟都買中賓菲加主勝,贏到開巷!
睇完場波,個人覺得曼聯最缺乏嘅係默契
無可否認,有部份球員的確發揮唔到應有水準
不過最大問題係成隊波都無乜默契,亦踢唔出隊形
分開前、中、後講,
前線方面,雲佬同朗尼平時好似好有默契咁,但我覺得係其實好多時都係朗尼"就"雲佬,幫佢鋪橋搭路,一係就朗尼幫佢引開對手 . . . 實際上雲佬同朗尼算唔上好合拍,朗尼自己唔掂,雲佬都無啖好食
中場線打到好亂,進攻方面 C 朗有佢自己獨扭出波;史高斯有 d 不復當年勇,亦無隊友 support,做唔出舊時曼聯嘅板斧 - 簡而精嘅小組滲入;Smith 亦唔多習慣打 DMF,而其他隊友又唔覺得有問題,大家無默契去補位,搞到好多時對手可以長推直進
後防線就最令我失望,四個都拍慣拍熟,但個個唔係遊魂就慌失失,防線成日都有大量空位,對手可以左攝右攝,成日好似依賴拍檔去包抄、封位,又唔知隊友同自己毫無默契 . . .

總括而言,中場既不能瞻前,亦未能顧後;前線有就"死"去,好多時都斷纜;後防不穩,各人毫無默契,甚至自己都顧唔掂自己個 post
Originally posted by 馬蘭奴 at 2005-12-8 23:06:

恭喜!恭喜!
小弟都買中賓菲加主勝,贏到開巷!
恭喜!恭喜!
'性版討論區"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯xxx賓菲加賽后檢討

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。