<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯xxx賓菲加賽后檢討
返回列表 回復 發帖
我覺得對曼聯係好事﹐如此表現與其
勉強晉級﹐倒不如專心聯賽
只回好圖
Originally posted by gogo8281 at 2005-12-8 09:37 AM:
我覺得對曼聯係好事﹐如此表現與其
勉強晉級﹐倒不如專心聯賽
絕對不同意,本身已經嘈緊唔夠人又無錢買
家下更加唔洗買,比你今年攞倒第二直接踢歐聯又有乜用
人腳同今年一樣,仲可能走多幾個老將,只會越踢越差
加上剛出局,軍心大亂,要完全番過黎仲要一段時間
絕對係曼聯嘅壞消息!!!
Originally posted by 28083003 at 2005-12-8 07:43 AM:
講曼聯嘅post我回過n次
次次D人都唔...
唔好一竹篙打一船人...我都係紅魔迷...我一向唔覺c7打得好...唔出佢打正選時我都不知幾放心...唔好齋講c7...成條中場線除咗星仔無個打得好...

你話smith未夠班踢班霸嘅防中...佢好似啱啱先轉打防中...你要佢打到曉飛根本無可能...佢已經比以前有進步...你諗吓佢以前打前鋒直頭係獨食王嗰隻...而家轉打防中我真係覺得佢打得唔差...只係唔夠穩定啫...
最黑色的一天?
我唔覺bor~
出局反而會係一個反省的機會
等球員們痛定思痛
下次唔好咁做
上次晌聯賽輸左幾場反省得唔夠深....過左一排聯賽贏左幾場就話自己番晒黎要拿冠軍
唔清清楚楚咁睇真d自己的弱點點可以去改善呢?
前中後曼聯都有改善的餘地,相信好多post都講過
其實最大問題係究竟曼聯踢唔踢到4-3-3呢個陣
你要學車仔巴塞咁踢呢個陣,要有番差不多的球員
先講雲老,佢又唔夠頂,又唔夠以前咁sharp咁快......完全係拖慢左進攻的流程
再講朗尼,好係好波,不過又似乎要做得太多野,又上又落....你睇下細哨,唔使點番後做防守
再講個右翼喇,完全唔係落底出波or入涉入波的類型....係乜野型?係獨扭型......
呢三個人都唔同個陣夾.....點可以好好咁發揮出球員的水準呢?
Originally posted by stereo at 2005-12-8 09:30 AM:
其實賓菲加今日係六個主力缺陣下真係踢得唔錯
由其個個中堅雷沙奧清左好多高空波,盯人又貼
我覺得佢比里奧更值得拿12萬周薪。
梗係有番咁上下啦...巴西國腳嚟架~
Originally posted by cfccfcc at 2005-12-8 09:50 AM:
再講個右翼喇,完全唔係落底出波or入涉入波的類型....係乜野型?係獨扭型......
直情係毒瘤型...
我起唔到身睇場波...剩係睇返新聞入球片段...所以對呢場波無乜意見...
邊個打得好...邊隊應該贏等都比唔到意見...
不過睇成個分組六場比賽...
分別對三支球隊都贏唔到...
對里爾一和一負...
對維拉利爾兩和...
對賓菲加一勝一負...(得失球一樣)
出唔到線係非常正常既事...
...
除左對賽成績...睇反佢地今季...
係咁賣人/放走晒d 人...
但同時又無買返d 好既球員填補...
得到現在既成績其實係以料中事...
歐聯對手唔係新特蘭...西布朗呢d 球隊...
佢地隊隊都係有返咁上下...
所以以咁既球員出戰歐聯...
小組出局唔算得係乜野黑色日子~~
其實曼聯之前編入呢一組本來都諗住實出到線,但真係冇諗過結果會好似而家咁...
新聞之花我最鍾意鷺鷺(張鷺玲)

曼聯xxx賓菲加賽后檢討

琴晚的赛事真系曼聯近幾年来最惨痛的失敗,令到曼聯fans最心痛的唔系一場比赛的失利,而系成場比赛全隊丝毫没配合,技术上更处于下風。令人心痛!!今次無法出綫可能會令到曼聯更難得到讚助,就算拿到都可能加上好多不平等條例。

我覺得這次比賽最大的問題繫频繁丢掉控球權,跟住開始变得焦急(傑斯在一次反擊中無法準確穿齣后,竟然指責隊友)。而频繁丢掉控球權引置無法給予前鋒有傚傳送,導緻兩個前鋒沒波射,鲁尼全場射門仅1次,一脚嘗試性的遠射,我們傳說中的禁區之王的射門次數则為0。兩翼的狀態低下就令到曼聯連傳統戰術無法施展,两翼折断。

各位觉得整體戰術布置上有没问题呢?费SIR会唔会因為這次的失利被炒或引咎辞职呢?

[ Last edited by brightlee on 2005-12-8 at 02:04 PM ]
愛情就像離境大堂,可喜可悲,帶你到另一個世界......
Originally posted by siredes at 2005-12-8 10:27 AM:
其實曼聯之前編入呢一組本來都諗住實出到線,但真係冇諗過結果會好似而家咁...
開頭梗係諗住出硬線啦...對住兩隊歐冠新仔~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯xxx賓菲加賽后檢討

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。