<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯xxx賓菲加賽后檢討
返回列表 回復 發帖
其實或者係陰謀論
想趕走美國佬,所以足協盃都唔踢

7年後執笠
岩岩FC曼聯上到英超...
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... E5%B1%80&page=2
正如我之前所講, 曼聯迷不用洩氣
從好o既一方面諗, 曼聯可以專心打聯賽, 砌底車路士, 真係有種似曾相識o既感覺
Originally posted by iMacc at 2005-12-8 09:50 AM:

梗係有番咁上下啦...巴西國腳嚟架~
可恨的事MU緃然有四個國腳級後衛(加利/里奧/施維施達/奧沙)
都不如對手一個巴西國腳雷沙奧,拍三個不知名的後衛的防守來得緊密......
曼聯皇朝沒落,真係有d可悲,
唔知係咪青黃不接......
Originally posted by 28083003 at 2005-12-8 07:43 AM:
講曼聯嘅post我回過n次
次次D人都唔...
我不嬲都話佢唔好打正選架啦.... 應該俾星仔出踢佢個位.... 但事實係...唉.....
Originally posted by 28083003 at 2005-12-8 07:18:
本人係阿仙奴迷,以下只係發表己見,如...
真係好arm...
Originally posted by kakeidevil at 2005-12-8 10:47 AM:
呆了....我捧o左曼聯咁多年都估唔到搞...
完完全全係我架心聲....
唉.... 我真係唔明點解唔俾星仔出.... 次次佢係度, 成條中場就唔同哂, d波爽快好多, 防守右好d右勤力..... 佢歐聯經驗一定好過c7好多.... 什至國際賽都係..... 唉..... 星仔....唉...c7...
Originally posted by supportMU at 2005-12-8 01:00 PM:

完完全全係我架心聲....
唉.... 我...
..c朗用高過星仔價錢..同人工買佢..唔出佢就浪費左..呢個都係費sir執著用佢既原因之一.
我同你一樣...係好唔鍾意c朗...第一年ok..fine..諗住佢會進步...點知第2年如是...第3年...無變..佢條成長線係咪平左的- -

[ Last edited by babo on 2005-12-8 at 01:06 PM ]
Originally posted by 28083003 at 2005-12-8 09:23 AM:

我都以為自己睇錯,原來係真嘅
即使人地係扮野,都唔應該咁無品,輸波又輸品
ps:benfica真係抵贏,有條友比人一腳抽中何b.........(joke only)
其實情況係有賓菲加球員係MU半場倒地,但當時MU球員已把球推進了賓菲加的半場
那時賓菲加球員向MU球員示意有球員倒地,可能言語溝通問題;MU球員繼續推進
其後賓菲加截得皮球後即時踢球出界,讓那倒地球員接受治理
可是MU把界外球開出後,並沒有把球給回賓菲加球員;而是繼續進攻
當時賓菲加的球員也十分鄂然,現場球迷亦噓聲四起。

事情的經過就是這樣了,當時我都無諗過曼聯會咁做
可惜我眼見及聽到評述都係咁講。

若然今晚有朋友睇重播,發現小弟有轉述錯誤麻煩更正
因小弟不想再睇多次場波了......

[ Last edited by stereo on 2005-12-8 at 01:45 PM ]
Originally posted by stereo at 2005-12-8 01:07 PM:

其實情況係有賓菲加球員係MU半...
係..完全正確..
不過我覺得係賓菲加個球員係扮野...曼聯球員feel到係咁所以繼續攻..
anyway..曼聯呢下係失晒風度
而賓菲加下半場好多球員都訓地拖延時間...最記得係saha打倒掛後..
有位球員唔知點解掩住塊面停地...呢位球員並唔係o係saha打倒掛隔離的..
仲有就係對方龍門...唉-_-

[ Last edited by babo on 2005-12-8 at 01:13 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯xxx賓菲加賽后檢討

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。