<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯xxx賓菲加賽后檢討
返回列表 回復 發帖
Originally posted by babo at 2005-12-8 01:11 PM:

係..完全正確..
不過我覺得係賓菲加個球員係扮野...曼聯球員feel到係咁所以繼續攻..
anyway..曼聯呢下係失晒風度
而賓菲加下半場好多球員都訓地拖延時間...最記得係saha打倒掛後..
有位球員唔知點解掩住塊面停地...呢位球員並唔係o係saha打倒掛隔離的..
仲有就係對方龍門...唉-_-
saha個野好似係入波個個比圖,至於對方龍門個野里奧真係十分不智
明知係要把握時間追返球,偏偏走去侵犯龍門中晒計......無言中
Originally posted by stereo at 2005-12-8 01:26 PM:

saha個野好似係入波個個比圖,至於對方龍門個野里奧真係十分不智
明知係要把握時間追返球,偏偏走去侵犯龍門中晒計......無言中
我記得比圖唔係企saha附近的...
遲下再睇番先..
但下半場人地受傷踢個波出界後
跟手曼聯唔踢返個波畀人
有d無品喎~
Originally posted by babo at 2005-12-8 01:11 PM:

係..完全正確..
不過我覺得係賓...
咁都唔怪得晒manu o既
如果自己想拎番個控球權,都可以踢返個波去自己半場; 但由於時間關係,繼續攻都係情有可原.
我諗你地都理解,只係唔可以諒解姐

我冇睇場波,想問開完個界外球繼續攻o個個,係咪歐冠經驗少o既球員,所以先做左依個決定呢?
如果真係後生仔黎o既,咁依個時候想自己隊波嬴都好合理,始終依場o既重要性不遜於任何決賽~
Originally posted by babo at 2005-12-8 01:02 PM:

..c朗用高過星仔價錢..同人工買佢...
一黎個問題已經出現, 個波去到佢度, 所有隊員就唔知可以點, 因為到e家都唔知佢邊野真邊野假, 以前佢一上腳, 其他人就會好似有beckham在陣時咁走咁位幫佢等佢交, 之但係10次有12次都唔交, 發展到e家佢一上腳, 個個都會企哂係度, 等佢過哂mark佢果d人先再等波到....唉...唔講啦~ 愈講愈傷心~ 等我今晚下左火先再講....唉.... 其實今場當然唔只c7唔掂...不過佢最令我扯火....
見到朗尼仔望住個天口up up 個失望右無能為力架樣...真係心都酸埋.... 佢係一個好球員....可惜...唉.....
太傷心...唔知想講咩....唉....
我都冇諗過 manu 會出局
但從另一個角色睇,亦未嘗唔係一件好事喎

某程度我反而係唔想佢地之前嬴倒 chelsea (我咁講係冇敵意)
嬴完之後,manu就覺得自己隊波係有權拎冠軍,只要繼續努力,傷兵出番黎就可以嬴倒任何對手; 但咁樣反而減慢左佢地o既改革步伐

而家manu出局,高層+球員先會認真諗下隊波究竟出左問題,戰術又有d咩需要改善等
eg. 話 heinze 收 league 影響大,所以先踢得咁大; 但其實依個都只係一個 excuse, 因為 1) heinze未黎之前,manu一樣可以拎倒好成績; 2)點解一個球員傷左就冇適當o既替補

其次,話就話 ballack 打o既話同 rooney + scholes 一樣,但scholes而家做駁腳多過射波,rooney就要做打多野,所以簽 ballack 返黎係好重要, esp.而家唔駛打歐聯,ballack就可以打晒manu之後o既比賽 (雖然ballack都係想嬴歐冠先走)

其實manu前線實力都算夠架喇
中場就太多人駁腳,但創作力就得rooney有
後場傷左人就冇好o既替補 (eg. AC 傷左後防,達哥都可以出黎交倒功課)

始終球隊問題唔係今日先出現,唔可以 嬴就讚,輸就彈
買加度素返來打防中,史密夫打scholes個位,同埋幫下防守,
至於rio真係卑距吹脹,又貴,唔出又唔係.....
勝敗乃兵家常事

[ Last edited by 151515 on 2005-12-8 at 05:25 PM ]
其實出局未必係壞事
最緊要係識得改善...唔好再死估估啦
改變下啦....
Originally posted by nameless_kid at 2005-12-8 05:47 AM:
身為曼聯fans,我都無話可說.....
曼聯今場真係不知所謂
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯xxx賓菲加賽后檢討

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。