<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯xxx賓菲加賽后檢討
返回列表 回復 發帖
鬧係好正常..
不過...今季都鬧左好多次..鬧來鬧去都係果d問題....
唉...
Originally posted by 5m at 2005-12-8 06:16 AM:

我冇賭波
我只係在此買了5分
如果你認為輸了果少少5分就會唶,我真係冇野講
算啦...我諗入得呢個post..好多都係曼聯迷..
本身自己都係..都唔否認呢個topic名係事實..
聽起上來就係感覺唔好..正如我一路睇場波...丁偉傑把烏鴉口就係咁講..都好難受..
無計..事實如此...
Originally posted by 5m at 2005-12-8 06:23 AM:

提一提
佢係阿記迷
佢點會想曼聯好
但..其他版友好多都係曼聯迷..佢地都唔覺得有問題...
都係..算啦~_~
Originally posted by 5m at 2005-12-8 06:44 AM:

你誤會了
我話丁偉傑~
哦...
Originally posted by 28083003 at 2005-12-8 07:18 AM:
本人係阿仙奴迷,以下只係發表己見,如...
完全講中晒曼聯而家既情況...其實呢樣野好多曼聯迷都知..只係無辦法o者..
Originally posted by kakeidevil at 2005-12-8 10:47 AM:
呆了....我捧o左曼聯咁多年都估唔到搞...
雲佬第2球錯失抵鬧..
但你要乖乖o係禁區等波就麻麻--
踢波前鋒最好回後迎波...等中場球員follow上來..
以前高爾..約基好多時都咁做..而家唔同以前既係..中場線唔得--
好多時曼聯無咩人造到個波入禁區..佢得個等字又係waste..
其實我睇今季既雲佬踢得好辛苦...佢回中場控波既時間多左好多..

同埋而家個陣好怪..話就話442..
好多時變番4411同433...一係朗尼既墜後...一係c朗既移入..
先係左右翼斷左...繼而中間欠缺有創造力既球員..想攻破人地防線都難..
一味o係中間扭...搏到罰球又無人射到...
再唔係後場大腳傳送...典型英式踢法..呢d波等幫同對方解圍..

唔知隊波平時操練係練d乜..我覺得球員之間要培養好默契..
而家隊波..感覺上各自為戰or配合唔到大家..
曼聯七小福成功之處就係默契好..經常有小組滲入睇...而家...無晒咁濟..
唉..
Originally posted by asummy at 2005-12-8 10:49 AM:
some rubbish players in MUFC...
1/...
加利仔出波差咁就叫rubbish?
咁其他後衛都應該係rubbish了..
唔好忘記...第一球波都係加利仔助攻..唔好講今球..
佢以前o係碧咸時代開始都助攻過唔少波...

沙哈...因為佢一個倒掛又係rubbish..好野..

雲佬...後衛唔驚佢就唔會埋佢mark佢啦...

以咁既準則來評定球員係咪rubbish...那整隊波都係了
Originally posted by supportMU at 2005-12-8 01:00 PM:

完完全全係我架心聲....
唉.... 我...
..c朗用高過星仔價錢..同人工買佢..唔出佢就浪費左..呢個都係費sir執著用佢既原因之一.
我同你一樣...係好唔鍾意c朗...第一年ok..fine..諗住佢會進步...點知第2年如是...第3年...無變..佢條成長線係咪平左的- -

[ Last edited by babo on 2005-12-8 at 01:06 PM ]
Originally posted by stereo at 2005-12-8 01:07 PM:

其實情況係有賓菲加球員係MU半...
係..完全正確..
不過我覺得係賓菲加個球員係扮野...曼聯球員feel到係咁所以繼續攻..
anyway..曼聯呢下係失晒風度
而賓菲加下半場好多球員都訓地拖延時間...最記得係saha打倒掛後..
有位球員唔知點解掩住塊面停地...呢位球員並唔係o係saha打倒掛隔離的..
仲有就係對方龍門...唉-_-

[ Last edited by babo on 2005-12-8 at 01:13 PM ]
Originally posted by stereo at 2005-12-8 01:26 PM:

saha個野好似係入波個個比圖,至於對方龍門個野里奧真係十分不智
明知係要把握時間追返球,偏偏走去侵犯龍門中晒計......無言中
我記得比圖唔係企saha附近的...
遲下再睇番先..
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯xxx賓菲加賽后檢討

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。