<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 賓菲加係咪好冇體育精神?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2005-12-10 01:34 AM:

成場波我都有睇,我又唔見賓菲加有咩...
唔好誤會...我無覺得賓菲加無體育精神...我都話曼聯輸波究由自取...只係想講拖時間拖到踢唔到你都碌地就好似有d過份啫~
Originally posted by night at 2005-12-10 01:41 AM:

算啦
講咁多

都係想曼迷輸左唔好搵籍口姐
好好地面對現實好過啦
其實我同你都唔係講緊賓菲加無體育精神...

呢度好多曼聯躉...好似都係得5個投係...況且人人觀點同角度都唔同...覺得賓菲加無體育精神都唔代表投嗰個版友唔面對現實...
Originally posted by iMacc at 2005-12-10 02:37 AM:

其實我同你都唔係講緊賓菲加無體育...
我唔係淨係話依個forum
ef已經算係無乜野果d forum

因為有太多太多曼迷都係咁
所以我對曼迷無乜好感(如果你有上開mini你就知)

觀點與角度依d真係人人唔同,可能我太一竹篙打一船人
不過我都講出道理姐:cool:
變成咁
真陰公
Originally posted by iMacc at 2005-12-10 02:37 AM:

其實我同你都唔係講緊賓菲加無體育...
老實講, 我一早已經接受現實, 歐聯咁多強隊, 就算曼聯出到線, 都仲距離奪冠好遠, 不如降格打歐協或者專心打聯賽好過
只不過我睇唔過眼係下半場45 分鍾, 足足有三分二時間俾賓菲加剝奪左, 補時4 分鍾個龍門又嘥左3 分鐘, 理論上球證應該補返球員受傷同執波o既時間家嘛, 賓菲加o既打法完全唔配做一支歐聯十六強o既隊伍囉
Originally posted by bigfish at 2005-12-10 03:07 AM:

老實講, 我一早已經接受現實, 歐聯...
算啦...其實我都睇唔過眼...不過有半場都追唔番重加埋入波先都和唔到...都真係技不如人...第一球波里奧條友都唔知係咪收咗錢...失第二球又無乜運...唉...
Originally posted by night at 2005-12-10 02:47 AM:

我唔係淨係話依個forum
ef已經算係...
可能曼聯躉多...呻吓就梗有架喇~

我覺得 EF D曼聯躉好正常...反而D反曼聯嘅就好偏激啫~
Originally posted by iMacc at 2005-12-10 02:21 AM:

唔好誤會...我無覺得賓菲加無體育精神...我都話曼聯輸波究由自取...只係想講拖時間拖到踢唔到你都碌地就好似有d過份啫~
你話踢唔到佢都碌地我就真係睇唔到,就算有都係得比圖果個,果個我記得睇返慢鏡佢係唔知因為咩事先訓左係度既........
摺吧啦
Originally posted by 艾力克 at 2005-12-9 11:28 AM:

主場之利嘛
想自己隊波出線,梗係要俾班球員知道自己有一大班球迷support,咁先至會嬴嘛

團隊精神~~仲要連球迷都團結埋~~勁~~
我覺得賽前部份傳媒同曼聯球迷,都吹棒或吹噓曼聯會勝出比賽
又話會重演六十年代贏賓菲加既歷史、又話以勝利祭佐治貝斯等言論
都係觸發賓菲加球迷咁落力打氣既原因之一。
Originally posted by bigfish at 2005-12-10 03:07 AM:

老實講, 我一早已經接受現實, 歐聯...
nono.你錯拉,其實已經入左補時階段既所有傷停,都吾會再計,補多少,球證自己"著"量架咋,一分鐘吾補都仲得,哥晚本來係補四分鐘,結果佢都多左成分鐘先吹雞拉
Originally posted by iMacc at 2005-12-10 03:23 AM:

可能曼聯躉多...呻吓就梗有架喇~

我覺得 EF D曼聯躉好正常...反而D反曼聯嘅就好偏激啫~
對啊,絕大部份26FUN既曼聯迷都是很成熟和理智的
依點完全係今次既投票反映出來。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 賓菲加係咪好冇體育精神?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。