<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 賓菲加係咪好冇體育精神?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by bigfish at 2005-12-9 04:12:

咪係
個龍門丫, 假到佢丫...係人都...
體育精神就係明知佢扮都要俾返佢嘛
如果踢到咁著重勝負
球員就應該諗盡辦法係冇人望到情況下侵犯對手
就唔會有友誼第一 比賽第二
呢d咁既體育精神口號啦
Originally posted by 細驚 at 2005-12-9 08:30 AM:

體育精神就係明知佢扮都要俾返佢...
果陣時曼聯而要追到一球都已經可以出線
仲同你講體育精神托咩
幾大都繼續攻啦

簡單d講,兩邊都係無品架喇
我不嬲唔鍾意dum波鐘既行為=.=
大家咪一樣
個c7出場整粗口手勢
另一邊就沙ha倒掛,唔係踢到比to,但又訓低左...(有錯請講)
足球,靚女~

Originally posted by bigfish at 2005-12-9 00:40:
佢地領先二比一之後就冇攻過咁滯, 全...
好多隊弱隊都系咁架喎~
點解你剩系識話賓菲加既???
系你後知後覺還是過份支持爛鬼曼聯之反應???
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
我都唔鍾意球隊拖延時間...帶波去角球旗拖都尚可接受
但..經常增取訓地既機會同時間來拖延就難忍d(尤其是送出場後即刻起番身果隻..)
換個角度黎講..呢d可以叫係戰述..
此戰述易於令人煩躁..同埋有打亂對方節奏之效
好多領隊都會叫球員咁做...
唔好話球員煩..自己睇都心煩-_-
情況就好似睇NBA last2分鐘時...往往一睇可以變1x分鐘一樣--

[ Last edited by babo on 2005-12-9 at 10:16 AM ]
Originally posted by 5m at 2005-12-9 09:06 AM:
大家咪一樣
個c7出場整粗口手勢
另一邊就沙ha倒掛,唔係踢到比to,但又訓低左...(有錯請講)
我記得果位球員好似係唔知點樣整親的,不過......我都唔係好記得~
摺吧啦
Originally posted by bigfish at 2005-12-9 04:12 AM:

咪係
個龍門丫, 假到佢丫...係人都...
卡比路自己班球員咪又係咁...........
摺吧啦
講時講..,,賓菲+主場的球迷又幾西利wo..成場波,由開波"墟"到完場..
我睇電視都咁西利,現場一定仲勁....仲大聲過球證bebe聲
Originally posted by au212001 at 2005-12-9 11:13 AM:
講時講..,,賓菲+主場的球迷又幾西利wo..成場波,由開波"墟"到完場..
我睇電視都咁西利,現場一定仲勁....仲大聲過球證bebe聲
主場梗係啦,上次曼聯贏車仔曼聯主場既氣勢都係好勁,更何況主隊一贏就出線,氣勢更加一時無兩
摺吧啦
Originally posted by au212001 at 2005-12-9 11:13 AM:
主場之利嘛
想自己隊波出線,梗係要俾班球員知道自己有一大班球迷support,咁先至會嬴嘛

團隊精神~~仲要連球迷都團結埋~~勁~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 賓菲加係咪好冇體育精神?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。