<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 賓菲加係咪好冇體育精神?
返回列表 回復 發帖
唉....邊個唔會dum波鐘...不過佢就dum得樣衰咗d啫...踢唔到佢都瞓一陣...個keeper重誇...掂一掂瞓成個字...不過唔可以話佢哋無體育精神...曼聯咪衰多兩錢重...人哋有人受傷你唔踢個波出界我唔怪你...因為可能條友扮嘢...但人哋搶到個波之後踢出界你唔踢番俾人就重衰過人哋dum波鐘...今場連體育精神都輸埋嗰隊應該係曼聯...唉....再一次無言.....
我head住一球唔守就有鬼,唔通同你搶攻?
主場噓你就應份,幫埋客隊打氣好未?

計我話最冇體育精神係輸左唔認既人
Originally posted by 艾力克 at 2005-12-9 11:28 AM:

主場之利嘛
想自己隊波出線,梗係要俾班球員知道自己有一大班球迷support,咁先至會嬴嘛

團隊精神~~仲要連球迷都團結埋~~勁~~
所以我覺得賓菲+ 出到線,球迷支持都係一個重要的推動力..
Originally posted by abc123aa at 2005-12-9 11:26 AM:

主場梗係啦,上次曼聯贏車仔曼聯主場既氣勢都係好勁,更何況主隊一贏就出線,氣勢更加一時無兩
恩..但我覺得,仲勁過曼聯對車仔個場...可能賓菲+入場的球迷比曼聯好多啦
我見schools入波後都冇慶祝,可能搵吾到自己個斑球迷..搞到我仲以為球波冇效tim
Originally posted by bigfish at 2005-12-9 00:40:
佢地領先二比一之後就冇攻過咁滯, 全...
入球後當然死守, 賓菲加仲要水過MU.有D球隊入球後經常死守,為什麼不批評他們,反而
批評賓菲加
EF小人物

Originally posted by wer at 2005-12-9 05:07 PM:

入球後當然死守, 賓菲加仲要水過MU.有D球隊入球後經常死守,為什麼不批評他們,反而
批評賓菲加
撐MU撐到出晒面啦
點講都好...弱隊贏果陣死守一d都唔奇...唔好因愛隊輸波,就特登出d咁0既post話人無體育精神...咁其實幾討厭架
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
Originally posted by 艾力克 at 2005-12-9 11:28 AM:

主場之利嘛
想自己隊波出線,梗係要俾班球員知道自己有一大班球迷support,咁先至會嬴嘛

團隊精神~~仲要連球迷都團結埋~~勁~~
就有如02年world cup南韓0既feel
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
講多次都係一樣,呢個係經過左甘多年發展出黎既一個戰術,基本上每個隊係領先緊既時候都會甘做,我吾明有咩問題,同無品有咩關係!?就連不萊梅,我睇返reply,佢地win到4比1哥時,米又係打防守反擊,對手仲要係彭拿添!拖時間係每隊都會,反而真係話無品既,頂多係話佢地用黎拖時間既方法,有d真係幾無賴,但係偏偏球證有又吹停佢,吾係邊典得甘耐?but阿大吾好話阿二拉,紅魔今場真係好多地方都做得好醜,一黎燥,而黎真係輸到發茅,有某幾位紅魔既fans,醒下拉,即使話無品,2隊真係不相伯仲姐,吾好輸左之後,就狂數人地無品
各位已經講晒我要講既野
各位曼聯迷明白"不進則退"點解ma???
費sir呢幾年實施"順我者生;逆我者亡"既政策....將一d唔服從佢既球員全部送走(堅尼、史譚、碧咸....)而一d聽話但實力麻麻既就超重用(費查、布朗....)又成日改變陣式(先有4-5-1再有4-3-3)而都唔肯原用最適合既4-4-2.....
最後我覺得乜里奧費迪南真係值11萬磅週薪咩???大家記得作客米堡4:1場波ma??如果唔記得再睇睇賓菲加呢場波佢只係未"擺老烏"咋....醫院波、解圍不遠乜都齊.....俾人追返1:1佢都要負上一定責任!!我都唔明點解仲要用佢
歐冠16強你睇好邊隊捧盃??http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=105037&sid=YIyY5N
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 賓菲加係咪好冇體育精神?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。