<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 賓菲加係咪好冇體育精神?
返回列表 回復 發帖
對面賓菲加果班係茂利黎,俾人'HIGH'下就典成分鐘,果條蛋散龍門,9十幾MINS俾李奧撞左下,就飛足9條街咁Q遠,佢都痴Q線,重要典多成分鐘有多!!!勁CHEAP!!!
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
大家唔好將體育精神拎黎比較啦,
mu球界外球係唔抵爭,但冇體育精神就係冇
唔會因為人地比自己更差而變做有體育精神囉
咁樣真係五十步笑百步
Originally posted by iknow at 2005-12-9 08:28 PM:
對面賓菲加果班係茂利黎,俾人'HIGH'下就典成分鐘,果條蛋散龍門,9十幾MINS俾李奧撞左下,就飛足9條街咁Q遠,佢都痴Q線,重要典多成分鐘有多!!!勁CHEAP!!!
認同
可能因為佢係後備, 所以想霸多d 鏡頭
你睇曼聯有冇領先之後浪費時間丫? 冇丫嘛
開波咁早領先
點樣浪費時間呀大哥
大佬
一睇你就知道係果d曼迷輸左搵野講果d啦
有邊隊贏左唔係咁做,好笑喇

c7舉中指係咪好有體育精神啊咁
變成咁
真陰公
個龍門比里奧撞左一下你地點知佢真係冇事先........= ="
我認為賓菲加咁係正常,大部球隊都係咁,曼聯自己都會啦,但曼聯班球員人地踢左個波出界又唔比返人,c7又凸中指,我誌為冇體育精神既係曼聯囉.......
摺吧啦
Originally posted by night at 2005-12-10 12:21 AM:
大佬
一睇你就知道係果d曼迷輸左搵野講果d啦
有邊隊贏左唔係咁做,好笑喇

c7舉中指係咪好有體育精神啊咁
咪係,c7凸中指又要凸d唔凸d,夠彊就凸晒出黎,淆底就唔好凸啦
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-12-10 12:40 AM:

咪係,c7凸中指又要凸d唔凸d,夠彊就凸晒出黎,淆底就唔好凸啦
佢扮晒野咁囉
點知比個鏡頭捉到正...........

正hihi黎
變成咁
真陰公
Originally posted by night at 2005-12-10 12:44 AM:

佢扮晒野咁囉
點知比個鏡頭捉到正...........

正hihi黎
咪係,自己踢得唔好抵比人噓啦,搞到好似全世界得佢一個識凸中指咁
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-12-10 12:47 AM:

咪係,自己踢得唔好抵比人噓啦,搞到好似全世界得佢一個識凸中指咁
果下我真係好睇唔起佢

全場想表現又表現唔到
比人柴台又唔順氣
變成咁
真陰公
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 賓菲加係咪好冇體育精神?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。