<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 賓菲加係咪好冇體育精神?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by night at 2005-12-10 12:50 AM:

果下我真係好睇唔起佢

全場想表現又表現唔到
比人柴台又唔順氣
我都係,完全睇佢唔起,真係唔比教訓呢d咁既球員都唔得,停返佢幾場賽就差唔多喇.......
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-12-10 12:51 AM:

我都係,完全睇佢唔起,真係唔比教訓呢d咁既球員都唔得,停返佢幾場賽就差唔多喇.......
唔唔
志同道合:cool:
變成咁
真陰公
Originally posted by night at 2005-12-10 12:54 AM:

唔唔
呵呵:cool:
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-12-10 12:40 AM:
個龍門比里奧撞左一下你地點知佢真係...
你真係覺得嗰吓有咁應...老實講點睇都係扮嘢...不過自己無本事追番就係事實...人哋維拉利爾都幫哂手...不過班賓菲加仔又係扮嘢扮d勁得滯嘅...踢唔到都要咋吓帝....
Originally posted by iMacc at 2005-12-10 01:04 AM:

你真係覺得嗰吓有咁應...老實講點睇...
講真

是但一隊出線在望,臨近完場都會拖時間囉
不過問題在於拖成點.....
變成咁
真陰公
Originally posted by night at 2005-12-10 12:54 AM:

唔唔
呵呵,預埋我,超吾鍾意呢d輸吾起既人
我又好想知歐洲足協會吾會罰呢d野架呢???
Originally posted by abc123aa at 2005-12-10 12:51 AM:

應該用佢嚟換番個啱駛嘅中場番嚟...佢咁踢落去根本都唔啱駛...死扭爛扭...
Originally posted by night at 2005-12-10 01:05 AM:

講真

是但一隊出線在望,臨近完場都會拖時間囉
不過問題在於拖成點.....
我唔會怪佢拖時間...怪就怪自己點解追唔番...成半場時間...但我覺得真係扮嘢扮得過份咗d...
Originally posted by at 2005-12-10 01:06 AM:

呵呵,預埋我,超吾鍾意呢d輸吾起既人
我又好想知歐洲足協會吾會罰呢d野架呢???
變成咁
真陰公
Originally posted by iMacc at 2005-12-10 01:09 AM:

我唔會怪佢拖時間...怪就怪自己點解追唔番...成半場時間...但我覺得真係扮嘢扮得過份咗d...
拖時間無人會怪嫁
如果曼聯唔係自己唔爭氣輸番,人地都無得拖啦...............
變成咁
真陰公
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 賓菲加係咪好冇體育精神?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。