<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 岩岩睇完電視..我諗
返回列表 回復 發帖

岩岩睇完電視..我諗

岩岩睇電視 我見到好多南韓人好似打杖咁周圍沖
1 y- B+ ?, I9 |6 c( X8 j0 j7 _7 z沖擊警察既防線  但我睇來睇去 好似新聞剩係影到d南韓人
4 @9 k5 q3 y- _. N8 S仲有其他國家個d呢?& a$ h" Q7 [3 L  H0 a# \& o
, d4 ~1 }+ ^+ x
我覺得應該留意下有d激進果班無政府主義既示威者..+ Y- T8 X8 s) {' j# v5 O6 q
一陣失驚無神
: F2 C3 A3 R0 _% W" G佢走入人群中間放粒炸彈 -_-
% R* W; s5 R1 X5 C  U
7 M4 j0 D/ e1 _/ y( [! l9 N你諗下 警察 示威者 企得幾咁密集. B1 A' t' a- R5 k% J* p* p2 M/ h$ l

* G% ]6 M) \0 v/ f+ A+ j& \; q5 r0 M
6 n. M' @' d6 b& `
一炸落去 到時真係唔知去邊搵警察捉賊
新聞咁講,都唔知南韓啲人啱,定係啲警察啱......
本人認為應該開始鎮壓他們
  p* F, x! G# E4 d! d& S/ o) w; d6 c- Q" B' \+ q- I
[ Last edited by nono_comdan on 2005-12-17 at 07:34 PM ]
Originally posted by neitly at 2005-12-17 07:28 PM:. [5 l1 _4 k/ P5 d
$ x) z3 l- o$ I' R2 K' X警察都係血肉之軀
0 H% v, Z  ]. d1 Y2 U) n話就話渣住個盾牌' b8 l9 h- R1 m6 r/ p& d2 @3 J
大佬 你成班人撞埋黎  點頂?/ m+ M# Y) g* C) ?6 U# k
又掟野 搶盾牌
8 \5 J$ A/ w; J7 ~9 ]. G1 R警察都係人
% ~0 u. N. F7 z9 Q  J+ \唔通真係要做到 企係度唔郁任人打咩?' H8 E7 n$ g: r3 [6 F
話就話比你示威姐7 T- ?/ s) W8 Y) }. p
香港唔做d野  警察顏面何在?/ q/ Z% r1 _+ w6 |5 z
納稅人白養佢地?
警察都有阿媽生架,冇可能企喺度任班暴民打囉‧‧‧
, H0 J, _; G/ P8 |開兩槍就乜事都冇啦,包嗰班暴民即刻散~
Originally posted by neitly at 2005-12-17 07:28 PM:9 d& _; c0 C* g
, D' p! \$ P$ l& p( I9 [警察一定唔會係錯果班,而示威既亦有佢既道理,但係口口聲聲話會和平示威,到依家呢.........( b  t4 L5 G0 K  ~0 F
香港d警察比起其他國家果d已經叫做斯文d嫁喇........
摺吧啦
班農民係可憐,但可憐唔係大曬架!
: n' Y) E8 M# v6 V和平咁攪仲支持佢,但一好似暴動咁就唔得!
( ?3 M; @* L8 {8 K2 j# B唔好話警察過分暴力,由始至終佢地冇主動去打d農民
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-12-17 08:16 PM:
+ b0 Y- N! [7 ^# D) [8 @班農民係可憐,但可憐唔係大曬架!5 W3 }& J* |; K
和平咁攪仲支持佢,但一好似暴動咁就唔得!8 |' d% g$ g* U6 C2 G
唔好話警察過分暴力,由始至終佢地冇主動去打d農民
5 `( ^- N) X8 l
係呀,佢地係可憐,係值得同情,但唔應該用呢d暴力去示威,仲話警察挑釁d農民..........
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-12-17 08:18 PM:
2 }, k, x) o9 @/ G9 D* `1 N; z
1 y6 j* T, q4 {) ?2 y係呀,佢地係可憐,係值得同情,但唔應該用呢d暴力去示威,仲話警察挑釁d農民..........
9 W8 W& W/ f8 a6 O* u/ Y
但明眼人都睇到,警察有冇去烏溪沙打佢地呀?次次都係佢地去找架來打!我夠冇錢囉!我係咪可以去踢盾牌呀?係世貿對佢地唔公平,唔係香港警察,頭果2日仲可以話各為其主,但今日佢地好過分,明打d警察,人嘅本能就係還拖!唔通話警察只可死守不攻?咁樣浩園爆棚啦!
睇咁耐新聞~成日聽到入面有人用廣東話講一D挑撥既說話
& n6 ?* j2 |7 ]2 U0 Y同埋我覺得 , 去睇熱鬧o個班香港人一定有份起哄
無人回就唔再貼~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 岩岩睇完電視..我諗

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。