<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 岩岩睇完電視..我諗
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2005-12-17 09:44 PM:) n1 Y3 {, K4 ^- ^" ~) |; X2 D! r

9 T2 h& U2 w" V咪係,果刻我睇到我心諗,你冇野下話....
( O1 e4 l6 W/ p
講真,如果真係為鎮壓而鎮壓佢地其實唔難!
! w3 l& t" d: Y; P. W噴佢地碧麗珠就可以~但係香港警察都冇咁冇品,仲想點?
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-12-17 09:48 PM:1 D( B7 i2 J/ E2 f6 @
5 C# J1 p& v+ N0 }7 s/ k* ]' c$ {
講真,如果真係為鎮壓而鎮壓佢地其實唔難!& [0 Q  p: w/ @5 D
噴佢地碧麗珠就可以~但係香港警察都冇咁冇品,仲想點?
' U  p) J. O: v* w其實香港d警察算係咁啦.......我認為香港警察出既暴力已經算係低既級別......相反班示威既人就好似癲左咁..........
摺吧啦
頭先李明逵係電視講野...
1 Z) |7 x+ F7 v
* ~8 I! q7 r1 ^' c8 @! b覺唔覺佢叫d香港人離開灣仔,已經係近乎命令式ge用語. G4 o! ^& u6 Q3 d, U+ Y
好明顯,佢知道留係灣仔ge香港人...都係滋事份子
5 c0 R5 V  r( a" Q1 F' [佢地再唔走....警察一定會當佢地係示威者一樣鎮壓
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
Originally posted by MaxFigo at 2005-12-17 09:53 PM:' T. M0 j9 `% V6 u+ j
頭先李明逵係電視講野...& Y! Q! [- e. U% Y

7 b+ K9 F- F$ e. S6 Q7 ?覺唔覺佢...
$ ^1 _, H, G' \6 b
睇緊波,冇睇到2 J3 j& V; s  r# l* @- ?/ P
不過呢個李明逵我見到佢就想小佢,超唔順眼9 `& P/ y; p+ h' K- A* X  y# {
相反李少光都仲可以接受既,佢就冇咩問題
摺吧啦
Originally posted by MaxFigo at 2005-12-17 09:04 PM:. r: y1 G' @$ \, {2 x* ?4 o
滅火筒兜口兜面噴向一d毫無裝備ge警員度
! s( V1 H1 R  L5 K1 ?  z( \4 I& J: `5 B/ x+ I1 N4 D
/ X( K3 p! z0 u9 o: Z& C' @! P& [7 _
警察如果黎返招以牙還牙1 U" ~* x; k$ ^1 I8 e! D
可能仲實制
9 N) y5 T  ^' w5 t  H
! L: u5 G% `( p! p3 a2 r- A2 S用返鐵梯掟佢地
/ [( U$ Q: j. r# l6 G: {- Y用鐵欄撞佢地% c" q4 w3 W2 N6 t
; F8 n9 s! v2 @4 w  R6 p( }
試下班南韓佬渣盾 , X# j$ c2 v9 _( ]
警察用竹竿打返佢地丫
Originally posted by abc123aa at 2005-12-17 09:50 PM:' p2 p9 |, M. w+ ]' Z1 b, y$ r0 t
4 e9 E, W4 L2 x
其實香港d警察算係咁啦.......我認為香港警察出既暴力已經算係低既級別......相反班示威既人就好似癲左咁..........
8 k5 U) ?3 d. o, H
如果南韓佬去北京搞d咁野 你估下會點=.=?
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 09:56 PM:/ c* n2 T, G% C; p! z# r5 b
: I1 l. a- Z  d2 ?
如果南韓佬去北京搞d咁野 你估下會點=.=?
' ?3 l8 ~2 j8 H- ]' u
坦克車出動:cool:
摺吧啦
留係度個班唔係滋事份子,
7 E8 G; @+ e+ v) d& G# h係係度趁熱鬧既人,
4 s, `, C1 O3 Z4 A3 h0 y' |3 Z3 T睇電視都睇到依家咩情況啦,7 i: `9 C& Q. D& W( a! [
緊係叫你走
9 C7 s. d8 e- `7 t/ M# I4 f唔通同你係度玩咩。
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 09:56 PM:
4 q' I/ \1 e: Y! J8 `6 A
3 l- [% r/ b4 T5 V7 s  N如果南韓佬去北京搞d咁野 你估下會點=.=?
# W; i- F5 W! u; ?8 @, o: C

- z0 D, P: P' h: @' r* l5 ?3 l; g
5 q& J" W: H% R唔會又用坦克卦 =o=""""
; G; ~0 a2 ^) Y- R哈!
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 09:56 PM:7 W, D+ [4 }/ F' o8 T4 K

1 O0 h0 Z6 w# N/ ^5 g$ V* w如果南韓佬去北京搞d咁野 你估下會點=.=?
, v# s: n% i" f" Z坦克車!上!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 岩岩睇完電視..我諗

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。