<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 岩岩睇完電視..我諗
返回列表 回復 發帖
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-12-17 09:57 PM:
$ m) x( T5 U! P* @  [6 O7 V0 n$ h! z& I
坦克車!上!
  }6 g8 n( t5 ^0 m: g, x0 Q1 ~8 ~哈哈,三個都答坦克
摺吧啦
Originally posted by hiroraymond at 2005-12-17 09:57 PM:
7 ?  v. [9 B, B5 j" s# n留係度個班唔係滋事份子,
; |% P1 I" H& j) ?/ X係係度趁熱鬧既人,; v6 [1 i1 k; c! }; Q8 x% D# y
睇電視都睇到依家咩情況啦,; e* Y! ]# B8 p0 j: @9 I7 W* n( c
緊係叫你走' W( n3 `9 N( c4 X8 J5 G( d
唔通同你係度玩咩。
! [% G% Y. h& K& z1 B- Q$ ~6 Z: M
贊成!實有d八公八婆想佢地真係大打出手
8 a  G3 Q+ G/ Y; ~
/ i0 e/ `0 b8 u/ S' ~' I$ N* ^[ Last edited by YUEN_LOUIS on 2005-12-17 at 10:01 PM ]
Originally posted by abc123aa at 2005-12-17 09:58 PM:! r% M0 R$ J: C3 g. j. @+ O

Z2 O/ w) H5 {( [* M哈哈,三個都答坦克
; m& }  H0 @7 S$ r  o% d$ M未必既..* o9 C7 W, L; R- N3 I  Q
而家可能出埋戰機=.=
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 10:01 PM:
& ^8 M4 N+ ^7 e/ M; V8 f" D$ v+ P6 L& @4 v# s' \! f' U- e
未必既..
/ Z9 x3 v1 a' B/ g  A8 @0 V$ S- d1 \而家可能出埋戰機=.=
" n, E1 V% C9 i7 y最低限度一定出坦克
摺吧啦
都唔明0的人諗乜,7 D8 n: [+ {! f/ G% L
係度阻住人地做野," z& {) \4 E5 _" S9 E$ X
一陣打到佢地又話鎮壓普通市民,又話咩誤殺良民,
: L) _6 V$ d1 m+ u  I/ X又唔諗下自己走埋去。
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 22:01:# V1 K9 `/ J1 Q# p$ @! g) z

6 _" J$ y: N# @/ x) F6 T( ~未必既..
% M+ \! l) Z4 S; u而家可能出埋戰機=.=
3 e, A; F7 C) w5 h% i/ g) _' k; c

% U- `$ \# g6 b+ \2 j北京不敢(有外國傳媒)
Originally posted by hiroraymond at 2005-12-17 10:03 PM:
* a% ^+ @* H* {, N7 N/ R都唔明0的人諗乜,
; Q& L7 X. h' a& o$ }- a# c係度阻住人地做野,
1 Q; [- ]9 ~. z/ O" y! ~/ V0 x一陣打到佢地又話鎮壓普通市民,又話咩誤殺良民,
( `" R, t5 ?8 B/ e又唔諗下自己走埋去。
! P) o2 P' Q) C5 p  d& p4 Z+ R
講衰d~人地叫佢走又唔走,打起上黎一定打埋佢地一份(識廣東話就唔打咪好弊?)- m: r( T+ T$ x" @
怨就怨佢自己唔聽人講
Originally posted by 151515 at 2005-12-17 10:03 PM:7 V' G/ I9 M1 Q2 z! x1 ?
7 }/ k' j0 f6 j0 G

( e6 `3 u& |6 }北京不敢(有外國傳媒)
3 r  m+ m8 s: e% \& q  k5 V話比佢地知新彊有野睇,呃左佢地過去先用坦克車
吹淚彈...[文]左係唔係會暈?/
向企係前線既香港警察致敬 !
( R8 i- X$ O, S! w# P, J# U7 E- y9 d; b+ x8 R* k
韓國人                  vs        香港警察
" T5 a8 X2 b! W( X2 h  U/ l祭台配合火攻                    盾牌+滅火筒+ B% v6 C' Q) X: x1 {6 v
拳打腳踢+人海沖擊            盾牌+胡蕉 外加警棍+ Y! M6 e/ ]- X, J/ \7 Q+ v$ x1 \% Y
竹竿+鐵馬+鐵梯               盾牌+閃避+人肉擋- p% a( f$ s% }6 b* w
人海戰術                          盾牌+水喉
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 岩岩睇完電視..我諗

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。