<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 岩岩睇完電視..我諗
返回列表 回復 發帖
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-12-17 10:06 PM:9 h6 \1 W6 o" c+ J$ F

$ d9 l3 W% Y4 x4 L話比佢地知新彊有野睇,呃左佢地過去先用坦克車
- D9 }1 C, S' q  \, j* K話佢地知布殊係果度
摺吧啦
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 10:07 PM:
- J: ~0 l4 \9 T3 D4 U/ ]向企係前線既香港警察致敬 !! S' d- J  ~0 V( L

" c4 g* D# ~, K/ D2 `9 K( s韓國...
. h; x0 v- l2 |: O. ~8 `
警察一味守,班人一味攻
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-12-17 10:09 PM:
% ^( e2 U% ?* C3 ~& G+ b6 Q7 i2 S1 O& e/ \$ f; q# W- d
警察一味守,班人一味攻
/ T- u) _# X! T
d人發窮惡= =!!...
Originally posted by abc123aa at 2005-12-17 10:08 PM:6 A- |; B( m8 M0 g, y; i% u& A' ?5 C: H

9 M; |: N# H9 f. H+ f' B話佢地知布殊係果度
' i9 [7 L+ Q% K0 R1 P) H* P
比拉登捉佢黃腳雞
Originally posted by 腳指o at 2005-12-17 10:09 PM:
$ \9 ^& O2 q& \- o' t; h. ^, h" }8 D. K2 t
! B" v) a% l) J& \8 b
我都好窮,隨時窮過佢地是旦一個人,我都未示威啦
摺吧啦
Originally posted by 腳指o at 2005-12-17 10:09 PM:
: X9 F  U3 F- H6 S2 D: k* m* h8 f* _' F
: r% n# a3 x8 ]
-_-  重點
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-12-17 10:10 PM:. i5 M  [8 N2 n5 Z1 n9 s$ U- H
& z1 A( ^" H0 U' @/ b
比拉登捉佢黃腳雞
; b( G* B8 ]. E9 X哈哈哈,拉登出美人計
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-12-17 10:10 PM:
1 ?/ Q) M- M, Y
1 |5 J" K  ~  I0 v3 P哈哈哈,拉登出美人計
拉登死左未呢.....
2 I/ K. b8 J: o1 M# v3 `$ g) Z  ]* P1 s" n- i3 g) @
! ~2 m" Z" P8 I: f
窮唔係大曬!
5 N. H  x& w, s# E4 h佢準備當定條底褲籌錢賠比政府啦!整爛咁多野!
Originally posted by 腳指o at 2005-12-17 10:11 PM:9 |' V; J8 q0 W  T2 n9 }) X, m
拉登死左未呢.....
/ O- K9 P3 s1 N/ u3 u; h9 K
我諗佢死左啦  好耐冇出黎=.=
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 岩岩睇完電視..我諗

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。