<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 岩岩睇完電視..我諗
返回列表 回復 發帖
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-12-17 10:11 PM:
* b, g# v  d# w- Z% [& ]! I
* o4 t7 `% s. @/ g1 y( g窮唔係大曬!
: E  v2 s9 s, n/ H2 T佢當定條底褲準備錢賠比政府啦啦隊整爛咁多野!
d人話俾條毛佢就得= =!!
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 10:12 PM:! {! _* P( `2 N2 q

7 A7 K3 s( ~& V% a+ V3 j我諗佢死左啦  好耐冇出黎=.=
: z9 l/ O* O% d, s& a$ e* J2 D/ k係囉係囉..佢咁多病...
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-12-17 10:11 PM:( K* ]8 \( P6 V: ]

+ n% T9 c$ \: ~: t9 M/ G窮唔係大曬!
- i, N; p5 u# \* h3 u1 n0 G佢準備當定條底褲籌錢賠比政府啦!整爛咁多野!
$ c4 ?; v  \$ b6 h3 Q
係囉
% [' y0 {0 Q; g" G
. N4 E9 l& A! r6 a) q香港警察義務比你打?比你踢?比你拎野掟?
+ o. X" U& Q. ]8 A% d我覺得佢地似出火多個示威
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 10:12 PM:; b7 t$ B5 ^0 \8 }+ q! Q/ G

* A% H* d# u1 y+ F' F9 s& C" g我諗佢死左啦  好耐冇出黎=.=
+ z+ e6 `) d) h8 H3 Q' c哈哈,好難講丫
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-12-17 10:13 PM:: |2 c+ y& J. {/ N) k; C& N
$ {0 s3 e- J! s1 R$ u. l
哈哈,好難講丫
+ J% ?2 @3 I5 m/ C6 l# E5 Z* ]美國佬d炸彈好似唔洗錢咁. E" {% G% Q" C% o/ M
日炸夜炸-.- 唔炸死都嚇死
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 10:14 PM:* k) }& N6 C( k+ {% [8 \+ z
0 f( z8 ^! ?% L5 [0 n
美國佬d炸彈好似唔洗錢咁
+ k# @! U  X2 Q; V! N& v) A( j日炸夜炸-.- 唔炸死都嚇死
* j: o4 N/ a7 D. {
佢唔係爭人好多錢咩
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 10:13 PM:  B9 [3 }9 G& _& T5 Y" n: N

8 @  n: X* e: u5 x/ X, Y係囉+ m* J% u  f' ]$ B! C2 {1 S& a8 x9 O

3 m# d1 [& {# Q, S香港警察義務比你打?比你踢?比你拎野掟?$ Y1 o; y: r2 I2 a: L1 B& V
我覺得佢地似出火多個示威
: Y' R0 U! ^* o% H: K
鐵馬唔駛錢買架?整得咁過癮?賠囉!唔賠唔比佢出境,唔比地方佢住,睇下邊個慘?
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 10:14 PM:
/ V* T& C4 V% u- p  ?9 b1 _9 d8 L7 L5 P. o. J6 \; j4 @
美國佬d炸彈好似唔洗錢咁
1 z% x- }, `4 h1 R( Z  H日炸夜炸-.- 唔炸死都嚇死
. g, p  m( y* j- z
哈哈,話唔定未死,不過手手腳腳冇晒
摺吧啦
Originally posted by 腳指o at 2005-12-17 10:12 PM:
1 e3 |) C; M8 b+ F" {d人話俾條毛佢就得= =!!
. ^4 C" t$ u. [, e' x$ W
佢咁攪,真係可能連毛都要當
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-12-17 10:15 PM:' r  ?0 b: J: i* T2 u' s0 n% ~
4 @# C' N; F2 Z) s3 j
佢咁攪,真係可能連毛都要當
2 P6 t7 H7 D6 m; h; D* x1 o唔值錢  == !!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 岩岩睇完電視..我諗

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。