<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 岩岩睇完電視..我諗
返回列表 回復 發帖
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-12-17 09:57 PM:
. h# z6 q0 v% L4 L. q. q
; v# @3 P6 I( ]$ S! D. Q! e坦克車!上!
3 |2 x4 {* ^' O: {& o. y哈哈,三個都答坦克
摺吧啦
Originally posted by hiroraymond at 2005-12-17 09:57 PM:: d( x8 g, {% n; {
留係度個班唔係滋事份子,3 q2 ?1 u. d% k7 ^
係係度趁熱鬧既人,
% F* K1 y; r+ X/ U9 H9 ~% b- O睇電視都睇到依家咩情況啦,. M& U+ d# G% S, g; c
緊係叫你走
/ V3 g* C  k8 m6 x1 C唔通同你係度玩咩。
& J/ J" Q* X6 s" P0 E! ]! \
贊成!實有d八公八婆想佢地真係大打出手/ Z: t% W6 b+ t' l) z$ i$ I& w8 E) P
; ^; G2 z5 n& L6 b$ L/ \
[ Last edited by YUEN_LOUIS on 2005-12-17 at 10:01 PM ]
Originally posted by abc123aa at 2005-12-17 09:58 PM:/ n+ b2 q0 g( \

- N+ b8 n7 t+ x) @& [/ _0 Q哈哈,三個都答坦克
% Z0 B: M5 B% Z' {未必既..- y1 M* X& g: X- G+ T5 }. D2 ^
而家可能出埋戰機=.=
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 10:01 PM:
- Z8 C, z2 k# _  }6 [: V  K$ G
8 V, P. m% j' }* Y. t( Y未必既..
; z5 K0 n: g2 Y: G& p; |. i' T而家可能出埋戰機=.=
( _4 B. \2 S! f6 P1 D+ ?# x最低限度一定出坦克
摺吧啦
都唔明0的人諗乜,
: i# E% c: @. c. o' k係度阻住人地做野,
2 ^! C: R$ X" W  D一陣打到佢地又話鎮壓普通市民,又話咩誤殺良民,
) E5 l2 N2 F7 c5 y- P# S6 B( c  a又唔諗下自己走埋去。
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 22:01:
$ z/ \5 v1 w, `8 K6 m8 M7 d9 |& A7 W7 {& K" ?, Y4 {, x5 q. `% v
未必既..
) g. k8 ]) Y+ l! F8 Y2 ]% c. [而家可能出埋戰機=.=
: V2 D" N; n7 o5 w; o

6 o! i# B2 _# ^; b北京不敢(有外國傳媒)
Originally posted by hiroraymond at 2005-12-17 10:03 PM:
- J7 M: a0 U1 D* w# T6 I' g' K都唔明0的人諗乜,1 t* l) W) ]' P/ Z
係度阻住人地做野,
( G9 H# T+ G  l  v一陣打到佢地又話鎮壓普通市民,又話咩誤殺良民,
5 }) U: p! @: o又唔諗下自己走埋去。
* ^4 ^5 ?/ E; g; v2 |講衰d~人地叫佢走又唔走,打起上黎一定打埋佢地一份(識廣東話就唔打咪好弊?)
0 M' {! ^0 R4 X6 }2 z3 `怨就怨佢自己唔聽人講
Originally posted by 151515 at 2005-12-17 10:03 PM:4 _4 |; a* ?" T/ E0 K, d/ ]
4 e8 n4 R- Z2 e/ k- u

. z0 U' t$ I& E4 W  m7 l6 D北京不敢(有外國傳媒)
( P' s! q" _4 r9 L% g2 V9 v% T  {) |
話比佢地知新彊有野睇,呃左佢地過去先用坦克車
吹淚彈...[文]左係唔係會暈?/
向企係前線既香港警察致敬 !, v; \0 f% o( X; V/ N* y  v

, w1 B: }4 U6 q- Y韓國人                  vs        香港警察" g" T) {  A7 o. H
祭台配合火攻                    盾牌+滅火筒
7 w8 i$ ]/ V  D3 n! f拳打腳踢+人海沖擊            盾牌+胡蕉 外加警棍
3 ?' G; e6 L* o/ W( Y. I  b4 J竹竿+鐵馬+鐵梯               盾牌+閃避+人肉擋
4 c1 }0 i2 i& H8 \人海戰術                          盾牌+水喉
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 岩岩睇完電視..我諗

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。