<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 岩岩睇完電視..我諗
返回列表 回復 發帖
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 10:07 PM:
# c, _- Q" O( q8 y& E$ n向企係前線既香港警察致敬 !
8 d3 W/ Z4 E% [$ P( k: n
  o  g% q$ p& Z0 r# m, ]韓國...
  J$ g, R* M/ W, w: V' g警察一味守,班人一味攻
摺吧啦
Originally posted by 腳指o at 2005-12-17 10:09 PM:- T. i9 v6 d' d& [8 E: t
1 g4 s6 `, n$ c4 F" H& z
d人發窮惡= =!!...
3 @) ~3 y' q6 b# W: t$ C- E$ u
我都好窮,隨時窮過佢地是旦一個人,我都未示威啦
摺吧啦
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-12-17 10:10 PM:
/ }6 i3 a6 E  k0 x9 L
& d$ f4 V4 @$ Q( H, D比拉登捉佢黃腳雞
& p5 K; I  L4 l* _3 \) j6 v! c哈哈哈,拉登出美人計
摺吧啦
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 10:12 PM:  t5 L1 I6 Q( z- ~/ T6 j& r
* Z' W) q* P& X! a+ w6 k
我諗佢死左啦  好耐冇出黎=.=
9 G' L! D, R, Z6 c$ E) K3 k
哈哈,好難講丫
摺吧啦
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 10:14 PM:( u" Y2 U$ Q! _/ `

: k8 O* C7 Y5 Y! f$ K美國佬d炸彈好似唔洗錢咁8 c6 F) ~$ e/ s
日炸夜炸-.- 唔炸死都嚇死
3 u! l, D! i& Y3 g5 b2 P$ c9 u哈哈,話唔定未死,不過手手腳腳冇晒
摺吧啦
Originally posted by 腳指o at 2005-12-17 10:16 PM:
1 u  W) Z1 ]: z* l- c+ w3 [; U; X" m. x( Q9 [
聽日仲有一日.....賠屎佢地-0-!!
$ o) Q4 ?7 p- J5 u
聽日可能暴動得仲勁
摺吧啦
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 10:18 PM:$ }/ X; R  b( o9 P0 l
仲有d人話係警察撩d南韓佬先
2 B% i2 r" @. C; n9 |8 Q  A% C
# I; ^3 S" E" J5 @2 A我就...
/ }. A# v; S1 r% x$ }我都係咁話,班警察一路係咁守,只係用警棍同盾牌同胡椒噴霧還擊.........
摺吧啦
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-12-17 10:20 PM:
% M/ N& \: a3 o. Y  H- u# M% A0 [) q3 T# ]. I  e% P2 \( O# X( }" E
越勁越多人入院,咁就比得越多錢!佢地唔係本地居民冇優惠架!
9 r- _- o& {6 R, l其實有部份都唔係話太窮,有d都可以自己出錢黎香港示威,呢點我最欣賞
摺吧啦
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 10:26 PM:( q7 r- j5 h, N' ~3 M+ B9 }

0 ?3 z7 _1 W# C- @" Y* u2 }咁呢方面 又唔話得佢地既
* Q3 l$ U5 C5 o; m% r! N佢地本黎其實都好地地 自給自足" p' f! ?/ k# _6 I) c% B
都可以話世貿搞到咁既=.=
' [) E, T5 h1 J但佢地咁樣做法就唔岩喇
  X7 {/ D2 \! ]: j# p! I/ P8 y/ J呢個世界就係咁.......好多不公平..........
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 岩岩睇完電視..我諗

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。