<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 姚明重要定麥基迪重要?
返回列表 回復 發帖
兩個同樣重要~
Like Jordan & Pippen~
Originally posted by iguana at 2005-12-25 06:18:
有些野不可分割既!
T-mac 之前係mag...
10port。。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
兩個一樣重要
EF小人物

姚明!
你地係唔係唔知,麥基迪係加盟火箭之前果年
試過連輸幾多場?
Originally posted by 我愛章小慧 at 2005-12-25 07:36 PM:
姚明!
試過連輸幾多場?
唔知呀,咁麥基迪o係速龍同魔術果時係咪win好多場架?
姚明和t-mac對火箭都好重要,
但比較起上黎, t-mac應該重要少少......
而家t-mac應該仲係帶傷上陣, 傷兵更多得很, 搞到要swift 打中鋒........
呢個時候rocket真係做唔到d乜野...........
Originally posted by 我愛章小慧 at 2005-12-25 07:36 PM:
姚明!
試過連輸幾多場?
19場,對嗎?
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
姚明重要d〔不過係對中國黎講;吾係隊波黎講〕。
籃球講整體,好似活塞咁,一班聯盟中吾係最頂級既,加起來就變成頂級啦!
nil
Originally posted by 金魚佬 at 2005-12-25 10:48 PM:
姚明重要d〔不過係對中國黎講;吾係隊波黎講〕。
籃球講整體,好似活塞咁,一班聯盟中吾係最頂級既,加起來就變成頂級啦!
活塞冇左比立斯同咸姆頓都仍然有強勁防守, 進攻亦可以靠夏姆同普林斯, 但冇左華萊士, 防守就弱左好多
本來火箭冇左姚明, 仲有莫湯保, 仲贏到波添, 但連莫湯保都冇埋, 竟然變成一隊弱旅
Originally posted by bigfish at 2005-12-25 11:40 PM:

活塞冇左比立斯同咸姆頓都仍然有強...
夏姆是誰?唔係呢個-----下話???
定係第2個
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 姚明重要定麥基迪重要?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。