<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 姚明重要定麥基迪重要?
返回列表 回復 發帖
姚明啦, 中國咁大個市場, 搵真銀緊要D, 你估真係貪佢 '好' 波.
Originally posted by nashisthebestpg at 2005-12-26 00:08:

夏姆是誰?唔係呢個-----下話???
定係第2個
無幾二個啦。得呢個之麻。。。。我發覺bigfish 兄既觀點真係幾特別。。佢對球員既評價都幾與眾不同。
個人認為一個大後備球員Ham得分有幾勁呢??=.="仲有今年好似一場都無打過。。上年得分相信都唔高得去邊。。至於Prince無左其他球員助攻佢既進攻能力一定大減。坦白講,如果活塞無左Hamilton 、Billups 佢地D進攻一定唔會勁得去邊。。後場只靠Prince 同Ham?(俾我會講Arroyo 、Hunter……)一定頂唔住。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by 我愛章小慧 at 2005-12-25 19:36:
姚明!
你地係唔係唔知,麥基迪係加盟火箭之前果年
試過連輸幾多場?
當時既連敗同依家好似拉唔上D乜關係。。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by shaqkobe at 2005-12-26 02:48 AM:

無幾二個啦。得呢個之麻。。。。我...
我都覺得怪,呢條友我剩係知佢入樽勁,呢個職業生涯最高得14分,
罰球命中率5成唔夠ge 人,係進攻可以幫得幾多? 況且now佢都唔知去左邊lu~
piston 的得分泉源就係billups同Hamilton , 無左呢2個piston唔慌勁得去邊~
Originally posted by shaqkobe at 2005-12-26 02:50 AM:

當時既連敗同依家好似拉唔上D乜關係。。
哦,樓主用連敗黎做比較嘛
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by nashisthebestpg at 2005-12-26 02:53:

我都覺得怪,呢條友我剩係知佢入樽勁...
yup~成隊波只有佢地兩個係真正屬於自己搵到食既球員。Hamilton貴為隊中第一得分球員,搶分能力在全隊稱冠,今年既表現夠穩定,命中率高達5成。Billups更加係助攻同進攻節奏既控制上扮演極重要角色,要佢自己羅分都掂。。佢地兩個是但無一個活塞進攻能力已經大打折扣。唔好講話無晒兩個。。=.="

Originally posted by shaqkobe at 2005-12-26 03:02 AM:

yup~成隊波只有佢地兩個係真正屬於...
細華唔係?
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2005-12-26 03:00:

哦,樓主用連敗黎做比較嘛
首先我講左我既立場先啦。我覺得T-mac同Yao係同樣重要,好難分輕重。
之後就講返:係無乜關係架。。樓主講既全部係今年火箭既成績。無論陣容、近況、球隊的成長、衰退都係接近既。但係講到魔術時代既T-mac就真係好遠。一來球隊既球員唔同,二來當時既T-mac難免還有點嫩,個人能力都係強,不過攜帶性同成熟度很嫩。

Originally posted by 甘國武 at 2005-12-26 03:07 AM:

細華唔係?
覺得佢ge進攻欲望低左,可能戰術問題影響掛~
不過張丕德都講過佢愈來愈鐘意走出3分線等射3分,
變相令到佢係籃底威脅力減低~
Originally posted by 甘國武 at 2005-12-26 03:07:

細華唔係?
拉舒可以叫做係有個人得分能力唔係真係好強。對住唔少西岸前鋒都好輸蝕。進攻板斧唔多,太著重中距離攻擊。命中率4成3,對大前鋒黎講都幾低。

[ Last edited by shaqkobe on 2005-12-26 at 03:13 AM ]

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 姚明重要定麥基迪重要?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。