<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 姚明重要定麥基迪重要?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by shaqkobe at 2005-12-26 03:24 AM:

有你既道理。。。不過拉舒走到去射...
我都覺sheed應該打多d內線,活塞入面係內線最有威脅力ge人就係sheed,
佢絕對有本錢有內線,唔應該成日走出去射3分~
出面就等billups 同 Hamilton 搞掂吧~

(不過諗番轉頭,piston真係無乜邊個係3分線有威脅,呢個真係矛盾所在~)
Originally posted by bigfish at 2005-12-26 03:31:

依家o既伊古都好強丫, 甚至強過姚明添
大Z進攻就勁。防守就超唔掂。。。。補位太慢啦!

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by nashisthebestpg at 2005-12-26 03:32 AM:

我都覺sheed應該打多d內線,活塞入面...
三分得 billups 同佢 ja wor
hamilton 係一個唔射三分o既米拿 only
Originally posted by nashisthebestpg at 2005-12-26 03:32:

我都覺sheed應該打多d內線,活塞入面...
除左拉舒之外,Billups已經算最好。。。。再其次會係Hamilton,今年命中率幾高,不過起手唔多都係中距離多。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by shaqkobe at 2005-12-26 03:32 AM:

大Z進攻就勁。防守就超唔掂。。。。補位太慢啦!
yao's 防守唔見得好丫, 成日俾對方d 後衛o係佢身後上籃
Originally posted by bigfish at 2005-12-26 03:34 AM:

三分得 billups 同佢 ja wor
hamilton 係一個唔射三分o既米拿 only
所以呢個真係矛盾所在......
但俾你揀,你會揀打內線ge sheed定係射3分ge sheed?
Originally posted by bigfish at 2005-12-26 03:35:

yao's 防守唔見得好丫, 成日俾對方d 後衛o係佢身後上籃
都好過大Z。。至少跳得起,大Z已經係跳唔起果種。。。籃板又差。。。
Yao同佢比真係海軍鬥水兵。不過Yao有度好就係後生過佢。仲有進步空間,大Z已經盡左架啦。

Originally posted by nashisthebestpg at 2005-12-26 03:36 AM:

所以呢個真係矛盾所在......
但俾你揀,你會揀打內線ge sheed定係射3分ge sheed?
if 你係桑達斯, 你會要一隊肯定有默契o既 pistons 定一隊未知發揮如何o既 pistons 呢?
Originally posted by bigfish at 2005-12-26 03:31 AM:

依家o既伊古都好強丫, 甚至強過姚明添
無得睇,所以唔清楚......
但佢打法唔歐唔式?
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by shaqkobe at 2005-12-26 03:40 AM:

都好過大Z。。至少跳得起,大Z已經...
今年 espn 成日播騎士, 好多時都係馬修爾同古頓甚至占士負責搶籃板, z 就頂位, 但當佢一個人同其他人搶o既時侯, 佢好幾次都好瀟灑咁單手立落黎, 但係次數真係唔多
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 姚明重要定麥基迪重要?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。