<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 姚明重要定麥基迪重要?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by shaqkobe at 2005-12-26 04:02 AM:

今年佢既表現真係幾得。。季初無左A...
叛徒?SK太激la,商業社會,自由轉會嘛~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2005-12-26 04:06:

叛徒?SK太激la,商業社會,自由轉會嘛~
自由轉會???你唔明白內情了。。
以前係我之前既言論,廢時再打一次,所以重貼返出黎。。

佢原本係騎士選秀係第二圈度選返黎既。者係羅底橙果種。不過騎士睇起佢,俾佢打正選,咁之後又打得幾好喎。到左第二年係騎士度愈打愈好。咁騎士就林住以佢加JAMES為重建基石見同佢得返一年合約。所以同佢提前傾續約啦。
Boozer就同球隊口頭承諾:「如果唔要最後果年既新秀低薪約,到球員交易開始時就會立即同球會簽約。個價好似係4000萬6年。」咁騎士就信佢,放棄左新秀期既第三年約(最後一年任球隊簽定唔簽,簽既話Boozer就要受多年低薪得幾十萬)咁騎士就見佢真係勁,咁就決定唔要佢果年平約,同佢簽長約(即6年4000萬)。放棄左最後一年平約啦。
點知爵士隊暗地向BOOZER開出千萬年薪既約去吸引佢,呢個反骨仔就一口答應,呢個消息係球員交易日先公開,就咁去左爵士。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by shaqkobe at 2005-12-26 03:10 AM:

首先我講左我既立場先啦。我覺得T-m...
攜帶性?咩o黎架,領導力?
領導力.....伊家T-MAC有咩?
Originally posted by 我愛章小慧 at 2005-12-26 11:11:

攜帶性?咩o黎架,領導力?
領導力.....伊家T-MAC有咩?
領導力依家都無乜不過總比當時已經強了。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
t-mac 防守著重左 "合作"d
進攻多左配合 唔會好似kobe狂起手唔理係咪wide open shot
多左互傳 進攻較為老練,適合慢攻風格
都算成熟啦   領導力,睇佢個樣就真係有少少勉強...
估波:8勝?和2負
最討厭足球隊:自稱主攻但進攻單調,死茅死撞收檔啦
Originally posted by Dicksonheng at 2005-12-26 10:05 PM:
t-mac 防守著重左 "合作"d
...
kobe d 起手難度又真係高左d ge.........
不過t-mac ge起手都無乜wide open shot ga bo,
畢竟以t-mac, kobe呢d得分高手都係俾人mark死ge目標,
無乜機會wide open.............
Originally posted by nashisthebestpg at 2005-12-26 11:53 PM:

kobe d 起手難度又真係高左d ge.......
起碼無kobe咁夾硬黎
亂咁中距離以為自己係jordan第二代咁
估波:8勝?和2負
最討厭足球隊:自稱主攻但進攻單調,死茅死撞收檔啦
Originally posted by Dicksonheng at 2005-12-27 02:54 PM:

起碼無kobe咁夾硬黎
亂咁中距離以為自己係jordan第二代咁
SO我都話kobe的起手難度高左d,
t-mac通常都係借個pick 急停跳射or帶波過半場後突然間急停3分,
不過,近3年的命中率都係kobe高少少wo,
因此我覺得問題不大,至緊要係入到同埋唔好搶晒d波黎射就得~
最近姚明無出幾場,就只贏過一場,輸幾場。重邊有話邊個重要d。
nba如果以後衛為最主力,而可以槓起隊波入決賽既,只有ai艾佛遜。穿起成隊波入決賽就神奇小子列特。麥基迪暫時重只係表現到佢既得分能力。
nil
Originally posted by 金魚佬 at 2005-12-30 01:12 AM:
最近姚明無出幾場,就只贏過一場,輸...
傑特o既級數好難同 t-mac, kobe, ai 佢地相比喎, 佢入決賽o個年都有兩個出色前鋒拍擋, 之前打太陽同小牛都只係表現到助攻, 但球隊成績都係麻麻
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 姚明重要定麥基迪重要?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。