<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 姚明重要定麥基迪重要?
返回列表 回復 發帖
我就prefer傑特多個t-mac。
〔佢入決賽o個年都有兩個出色前鋒拍擋〕反過來講係傑特未到前,佢地兩個又係吾係好叻,可以下下入決賽先。網隊既中鋒呢,又係弱到暈。所以我講既係〔穿〕起成隊波。
nil
其實今季初t-mac傷嗰陣,
火箭好似無咁多傷兵ga wo,
but now 火箭真係好多傷兵.....

anyway,戰績巳經證明左火箭孖寶無左邊個都唔得..............
Originally posted by bigfish at 2005-12-30 01:30:

傑特o既級數好難同 t-mac, kobe, ai 佢地相比喎, 佢入決賽o個年都有兩個出色前鋒拍擋, 之前打太陽同小牛都只係表現到助攻, 但球隊成績都係麻麻
唔係kidd既級數唔可以同佢比。而係根本上無得比。我指無得比既唔係佢地既技術,而係位置上既唔同,根本上唔可以作比較。情況就係同你唔會搵TD、KG去同KB、T-mac佢地去比較一樣。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
係幫助球隊既〔成績〕上突破,重要打到入決賽,可以比較下重要定吾重要囉。
nil
Originally posted by 金魚佬 at 2005-12-30 03:08:
係幫助球隊既〔成績〕上突破,重要打到入決賽,可以比較下重要定吾重要囉。
其實一隊球隊要成績有突破都要有本來既潛力先得既。。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
e+連輸4場....
快d追平7場紀錄la~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2005-12-30 08:42:
e+連輸4場....
快d追平7場紀錄la~
只要輸埋聽日主場對勇士。。咁就好可能輸夠7場=.="

Originally posted by shaqkobe at 2005-12-30 03:20 AM:

其實一隊球隊要成績有突破都要有本來既潛力先得既。。
我心中既級數,吾應該只係係得分能力或者鏡頭前表現既彈跳力。好似ny馬貝利,自稱第一控位,佢加盟邊隊,邊隊都無好成績。
除了傑特。快艇卡素爾的個人數據,都係不算星級人物,但佢加盟邊隊,都會有好成績〔火箭兩次總冠,我好鐘意既狼王木狼隊,從未進身季後賽第二圈,變西岸第二。去年快艇37勝45負,今年又有段時間全西岸排第二。〕所以級數球員並不是單以得分就話係有級數球員,還有好多無在統計的實用效益,要幫到隊波有好成績,這才更顯級數。

[ Last edited by 金魚佬 on 2005-12-30 at 09:54 PM ]
nil
Originally posted by 金魚佬 at 2005-12-30 09:52 PM:
我心中既級數,吾應該只係係得...
好似二哥咁,數據都唔特出~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 金魚佬 at 2005-12-30 09:52 PM:

我心中既級數,吾應該只係係得...
呢d 全部都係控衛喎...雖然o'neal 加盟 haet, duncan 加盟 spurs 有同樣效果
以往 t-mac 打魔術同速龍都做過控衛, 如果佢重操故業會唔會有改變呢?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 姚明重要定麥基迪重要?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。