<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Kobe邊年最勁?
返回列表 回復 發帖

Kobe邊年最勁?

單選投票, 共有 0 人參與投票
53.85% (7)
46.15% (6)
您所在的用戶組沒有投票權限
02~03年--30.0分6.9籃板5.9助攻2.21偷波
05~06年--32.3分5.4籃板4.5助攻1.19偷波

02~03年--連續9場40分、一場12球三分
05~06年--一場62分
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
kobe 勁唔勁唔知
只知 湖人就算三冠王
03playoff final 對網隊平均都只得6成多入座率
所謂"王朝" 都不過係傳媒為求增加其吸引力的抄作而己
估波:8勝?和2負
最討厭足球隊:自稱主攻但進攻單調,死茅死撞收檔啦
好難講,今季開始未夠3分1,
但感覺上kobe的技術係進步左,包括中距離~
Originally posted by Dicksonheng at 2005-12-27 14:23:
kobe 勁唔勁唔知
只知 湖人就算三冠王
03playoff final 對網隊平均都只得6成多入座率
所謂"王朝" 都不過係傳媒為求增加其吸引力的抄作而己
雖然三連冠時代叫皇朝真係講唔通。。。始終未有歷代皇朝咁搶眼,所以皇朝呢個名背唔起。。。。
不過平均入座率得六成??當時洛城D飛出晒名難買架喎。。三冠皇期間湖人常規賽主場差唔多場場都全場爆滿,去到季後賽得6成?你有無記錯呀,係唔係籃網主場得6成呀?=.="
入場數字就算你係岩。我記得馬刺對籃網果年決賽係全nba入座率最低既一年,而電視收看人數亦係新低。比起之後果年既湖人對活塞低77%。。比起前一年湖人對籃網都低30%。我林唔係湖人、唔係馬刺既問題,而係對手籃網既問題囉。一隊你預佢實輸既球隊先至無人去睇。。

[ Last edited by shaqkobe on 2005-12-28 at 06:39 PM ]

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by shaqkobe at 2005-12-28 05:45 PM:

雖然三連冠時代叫皇朝真係講唔通...
ngng,所以嗰陣時東西岸不平衡都令史坦好頭痛呢~
不過自piston掘起同o'neal走番去東岸,東西岸就平衡d了~
Originally posted by nashisthebestpg at 2005-12-28 21:01:

ngng,所以嗰陣時東西岸不平衡都令史坦好頭痛呢~
不過自piston掘起同o'neal走番去東岸,東西岸就平衡d了~
東西岸既距離,依家真係接近返好多。。。近十數年。東岸有隊公牛,爵士、太陽、熱火……全部唔夠佢玩,當時得東岸等於得到總冠軍。西岸近年唔係湖人就馬刺,得西岸等於等到總冠軍。自從活塞堀起,溜馬繼續強大、熱火、騎士、籃網(新)……新勢力既出現,加上西區湖人、帝皇、木狼氣勢回弱,東西區真係平衡左。呢方面NBA真係進步左!!競爭性、可觀性都高左。。。雖然東西岸仲有距離,不過已經縮短左好多,林返起前兩、三年籃網獨大東岸又要完全唔夠西岸打,真係林起都覺得悶。

[ Last edited by shaqkobe on 2005-12-28 at 09:53 PM ]

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by shaqkobe at 2005-12-28 09:30 PM:

東西岸既距離,依家真係接近返好多。。。近十數年。東岸有隊公牛,爵士、太陽、熱火……全部唔夠佢玩,當時得東岸等於得到總冠軍。西岸近年唔係湖人就馬刺,得西岸等於等到總冠軍。自從活塞堀起,溜馬繼續強大、熱火、騎士、巫師……新勢力既出現,加上西區湖人、帝皇、木狼氣勢回弱,東西區真係平衡左。呢方面NBA真係進步左!!競爭性、可觀性都高左。。。雖然東西岸仲有距離,不過已經縮短左好多,林返起前兩、三年籃網獨大東岸又要完全唔夠西岸打,真係林起都覺得悶。
所以總決賽就無乜人睇了...............
不過溜馬我覺得就弱左........無左Ron, 溜馬少左嗰得分點,
又少左個最重要ge防守主力....... 再唔搞掂呢單野溜馬有排煩.....
況且無左Ron, 溜馬好難衝擊總冠軍..........
Originally posted by nashisthebestpg at 2005-12-28 21:47:

所以總決賽就無乜人睇了..............
其實我覺得依家只要溜馬讓步,阿達斯單野就會平息。不過真係唔知溜馬高層林乜。。

Originally posted by shaqkobe at 2005-12-28 09:52 PM:

其實我覺得依家只要溜馬讓步,阿達斯單野就會平息。不過真係唔知溜馬高層林乜。。
bird 唔妥Ron 寸寸貢ma,
廢事等ron 以為自己話晒事掛............
要講的話,01年76vsLA最好睇!
LA之前11場季後賽連勝
而76就打足18場,AI仲打到 "含血" 上陣
點知第一場就比76加時翮贏左!
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Kobe邊年最勁?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。