<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 最佳籃球評述員
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 金魚佬 at 2005-12-30 12:26 AM:
啊!你提醒我,我選潔儀姐姐。佢一雙...
潔儀姐姐真係好正,係ATV兒童節目既代表~
至於TVB代表英姐......不提也吧~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2005-12-30 08:48:

潔儀姐姐真係好正,係ATV兒童節目既代表~
至於TVB代表英姐......不提也吧~
有無相??

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by shaqkobe at 2005-12-30 02:31 PM:

有無相??
標準傻大姐~

183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
全部都係垃圾, 聽英文好過.  
張丕德係講得好, 不過係因為佢翻譯英文旁述, 同埋加上一堆資料.
徐嘉諾講錄影重播就好, 現場就完全唔得.
Originally posted by yesiam at 2006-1-1 10:16 PM:
張丕德係講得好, 不過係因為佢翻譯英文旁述, 同埋加上一堆資料.
張丕德不是.....
乜有講波佬係無資料係手ge咩?
Originally posted by yesiam at 2006-1-1 10:16 PM:
我聽過嘉諾講現場,唔覺得唔掂~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by yesiam at 2006-1-1 22:16:
有邊個講波唔會有一堆資料架=.="

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
題外話
記得徐嘉諾同張丕德係ATV個時,當NBA季後賽時;佢地會飛去美國個邊做訪問同評述。
張丕德更不時係場內和場外揾D名宿、球員或球迷訪問。

另外在更早之前,ATV係逢星期六、日傍晚都會播兩場NBA的。
記得個時係學校打完波返屋企就睇NBA。
係當年電腦同互聯網未普及的環境下,睇ATV既NBA同 jumpshoot 等籃球雜誌。
就係接觸 NBA 既最好渠道。

[ Last edited by stereo on 2006-1-2 at 12:34 AM ]
Originally posted by stereo at 2006-1-2 12:33 AM:
題外話
記得徐嘉諾同...
ATV不是逢星期四播NBA的嗎?而在PLAYOFF時加多場O係星期一
JUMPSHOOT我初中時都期期買,但係當JUMPSHOOT不定時出版後就買少左好多
Originally posted by stereo at 2006-1-2 12:33 AM:
題外話
記得徐嘉諾同...
peter 有先天優勢丫嘛, 因為佢話佢來自 new york, 所以特別熟
正如有一日如果英國播香港波, 我地去到當地都變左香甲專家啦
嘉諾d 英文真係麻麻地, 都係講返中文好
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 最佳籃球評述員

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。