<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 真是吾明點解話Kobe勁???
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Dicksonheng at 2005-12-27 10:40 PM:

請問甘兄佢有邊招絕招
全nba都無人做到的?

那麼恐怕佢既價值己由
頂級跳落一級了~
又唔會話有D動作係冇其他人做到O既,不過佢真係做到好多高難動作
Originally posted by 甘國武 at 2005-12-27 10:50 PM:

哇,咁多球,好難逐一形容喎~
中距離 paul pierce 穩定過佢
入樽 lebron james 力量,彈跳都好過佢
控球,傳球切入 manu ginobili 左手切入無出其右

在此比較看來kobe是一級而非頂級了
起碼佢無傳奇級球員的 氣度和精神
估波:8勝?和2負
最討厭足球隊:自稱主攻但進攻單調,死茅死撞收檔啦
Originally posted by Dicksonheng at 2005-12-27 10:59 PM:

中距離 paul pierce 穩定過佢
入樽 lebron james 力量,彈跳都好過佢
控球,傳球切入 manu ginobili 左手切入無出其右
咁你搵唔搵到你以上提及各種能力都係最top幾個ge球員???
不過真係有一特別印象深刻想傾傾
kobe左面ab位做個細trick後
轉入底線 跳高越過中鋒隻手入樽
真係極似極似 當年佐敦既風範

可惜佢又樂極忘形, 玩搖手指伸舌
結果....咪要玩個後空翻先唔駛做滾地葫蘆囉...
Originally posted by nashisthebestpg at 2005-12-27 11:02 PM:

咁你搵唔搵到你以上提及各種能力都係最top幾個ge球員???
lebron, pierce, melo, manu, arenas, hughes,
就算allen都唔見得比佢低一級
在我看來大家都係同級實力者
唔見得kobe高高在上喎
你話呢?
Originally posted by Dicksonheng at 2005-12-27 11:05 PM:

lebron, pierce, melo, manu, arenas, hughes,
你話呢?
我覺得melo, manu, arenas, hughes都未係kobe個level wo~
lebron 仲係得20 years old, 真係超勁,各方面j都有顯注進步,過多幾年勁過kobe都唔定~
pierce......真係無乜睇佢打波, 好難講...........
至於 allen.....今季表現唔多好,射3分過多, 防守一般, 無錯人緣方面好過kobe,
但睇埋今季sonic 對laker ge 比賽, 我都覺得allen 仲差kobe d......
Originally posted by Dicksonheng at 2005-12-27 11:05 PM:

你話呢?
ai、t-mac、kb同級,其他.....
差dd la~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
主觀了吧...
Lebron己在kobe之上了 除左mark人3分 各樣能力都好d
而且心態方面20歲的lebron比kobe更加成熟 表現更全面
allen仍然係美國隊首席射手 iverson都要讓畀佢射, 竟然唔係kobe既level...
manu佢唔玩solo者 level一定不低過佢 防守,偷球, 籃板,體力,速度,運球,助攻,團體意識...
pierce 射術 體能籃板 以shooting guard黎講 真係現今nba頂級中頂級了
是時候睇多d其他球隊既波, 上多d網搵data了  過時的資料就讓它過去吧
講笑咁講, 順帶一提
今年保雲 3分射術唔講唔知
上網睇... 以前積落黎都好鬼恐怖
今年要壓在lue及新allen之稱 公鹿既列特 之間呢
有機會再拎常規賽最佳3分射手啊
Originally posted by Dicksonheng at 2005-12-27 11:19 PM:
Lebron己在kobe之上了
....
我沒話說了
....
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 真是吾明點解話Kobe勁???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。