<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 真是吾明點解話Kobe勁???
返回列表 回復 發帖
Originally posted by shaqkobe at 2005-12-28 09:08 PM:

(籃色同意)
1)場上態度其差上個Season, 成日鬧隊友?
呢方面佢真係好唔成熟,太過自我中心。今年已經算無咁目中無人。。。不過佢真係太過自我,應該同隊友建立朋友既關係,不過照佢同佢既隊友之前所言。就完全唔覺佢有隊中既朋友,超孤辟。。

2)Kobe 仲差好遠冇leadership能力?
kobe既領導能力真係差。。佢唔可以增強隊友既發揮。。kidd、nash……就唔同,一班普普通通既球員,都可以透過佢地既造熟交出好成績。不過kobe就做唔到,仲有種令人覺得佢打壓隊友既感覺。同kobe一隊既球員,好多時都唔敢出手。。上年呢個問題尤其嚴重。。成日有open look都唔敢射!!!
完全同意,呢個都係我唔鐘意KOBE O既主因
Originally posted by nashisthebestpg at 2005-12-28 20:48:

在開季之前(大約係Preseason), 我上...
可從今年Odom轉打控球前鋒上見到。Odom助攻方亦明顯多左。。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
SK果然係SK!
我放監後狀態大不如前...
dxx留言,就靠你la!

[ Last edited by shaqkobe on 2005-12-28 at 09:18 PM ]
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2005-12-28 21:16:
SK果然係SK!
我放監後狀態大不
又唔好咁樣話其他板友。。可能係佢睇得片面左者。。。。
大家都係討論討論。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by jyeung1 at 2005-12-28 08:32 PM:
AI 那種打不死精神
差20-30分都搏到差
2-3分
...
如果你講打不死精神,我諗除左ai 外, 最好就係kobe了.......
我真係無乜見過kobe係唔比心機打每一場波,
就算上年季末n 多連敗,就算kobe傷埋, 佢都照樣繼續上場, 唔會坐係bench
(因最後大約10場lakers注定入唔到playoff,係例行公事)........
今年睇場過場對木狼, lakers到最後一節無端端俾人反超,仲差大約10分,
剩1分幾鐘,kobe救波仲飛埋出界, 入完球3分仲立刻緊迫接開波ge對手,
無奈隊友好似放棄左,無防對手,仲要開波之後傳波turnover..........
嗰一刻真係覺得kobe係永不放棄的.............

仲有一場對小牛,第4節仲落後28,29分,kobe頭3節只係入左7分,
但第4節都無放棄,努力地入左21分,仲入埋致勝入球......講唔服輸ge精神除左ai無乜
邊個有kobe咁強.............

[ Last edited by nashisthebestpg on 2005-12-28 at 09:29 PM ]
Originally posted by nashisthebestpg at 2005-12-28 21:23:

如果你講打不死精神,我諗除左ai 外,...
我仲林到個T-mac~

Originally posted by shaqkobe at 2005-12-28 09:44 PM:

我仲林到個T-mac~
不過除左35秒入13分嗰場之外,
好多球評家都覺得佢爭勝心唔夠,
好似有年係魔術度,佢打到無晒心機,好似得過且過咁,仲放風話唔想打,仲無出全力.....
Originally posted by nashisthebestpg at 2005-12-28 21:52:

不過除左35秒入13分嗰場之外,
好多球評家都覺得佢爭勝心唔夠,
好似有年係魔術度,佢打到無晒心機,好似得過且過咁,仲放風話唔想打,仲無出全力.....
講講下又係喎。。不過果場對球迷心中既影響力好大。

Originally posted by shaqkobe at 2005-12-28 09:54 PM:

講講下又係喎。。不過果場對球迷心中既影響力好大。
哈,我都係果場先開始鐘意t-mac
果場咁啱有播, 真係睇到我叫到high high 聲~
講講下好奇怪,t-mac又有傷,卡達又有傷
係得KB無乜傷.......
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 真是吾明點解話Kobe勁???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。