<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 真是吾明點解話Kobe勁???
返回列表 回復 發帖
Originally posted by shaqkobe at 2005-12-28 10:44 PM:

講笑咁講。AI呢D到佢老既時候,肯定會有好多病痛。。
唔出奇啊,風濕都痛死佢~
Originally posted by nashisthebestpg at 2005-12-28 22:44:

唔出奇啊,風濕都痛死佢~
係喎。。。返風落雨,佢真係唔駛訓。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by shaqkobe at 2005-12-28 10:47 PM:

係喎。。。返風落雨,佢真係唔駛訓。
係呢,你點忙都好,
記住開考眼光,psiton對heats啊~
好想買呢~
Originally posted by nashisthebestpg at 2005-12-28 22:59:

係呢,你點忙都好,
記住開考眼光,psiton對heats啊~
好想買呢~
希望我記得啦。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by shaqkobe at 2005-12-28 11:04 PM:

希望我記得啦。
..........
走先,再會~
Originally posted by shaqkobe at 2005-12-28 10:28 PM:

佢上年季尾自己又走去狂健身丫麻。...
其實佢加左15磅果時真係好勁
好多動作都充滿力量,結合他本身的靈巧
真係超靚!~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
其實我覺得kobe打法係學jordan
不過可能打得冇咁好
其實kobe都好勁下 心理又幾好
你見佢d last shoot命中機會
都咪話唔驚
Originally posted by wukingtung at 2005-12-29 10:17 PM:
其實我覺得kobe打法係學jordan
不過可能打得冇咁好
其實kobe都好勁下 心理又幾好
你見佢d last shoot命中機會
都咪話唔驚
不過睇完近2場的報導, kobe真係唔夠成熟....
呢點同佐敦仲有n 咁遠ge距離.....
另外,其實我留意左好耐, kobe最後一擊入波ge成功指數都唔算特別高ga ja~(起碼今季係...)
Originally posted by nashisthebestpg at 2005-12-29 10:24 PM:

不過睇完近2場的報導, kobe真係唔夠...
哈...個個臨完場都俾波佢
射得多咪入得多...失得多lor
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
Kobe definitely makes the top5 of all the NBA players. Period! just watch his game more and u guys will realize that. The only ONLY thing that he needs to improve is his shot selection and this is also what phil jackson has been criticizing him for. gotta trust his teammates more sometimes.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 真是吾明點解話Kobe勁???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。