<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 26FUN聯賽每日競猜第二期第五回
返回列表 回復 發帖
Originally posted by shaqkobe at 2006-1-9 02:04 PM:

我覺得係無咁上心既關係。。可能係...
咦…我都係喎,上季我都會睇返個榜黎買,到第二季我覺得自己冇咁上心,同埋幾乎唔記得左皇牌呢樣野,第5,6回玩完都係得一百分,我都有少少覺得想退出...............
不過呢,我係唔會退出既,我要做三甲之內
摺吧啦
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-1-9 02:05 PM:

唉....我唔多熟足球...都睇過報紙先......
籃球.....都會去nba.com check下detail.....but.....全軍覆沒......
講真,籃球我真係跟大隊,甚至直情跟kobe算
足球我都會跟返自己心水買,不過好似冇上季咁冷靜.........今季真係求求其其買左就算,冇咩點理,同埋今季大家好似冇玩得咁熱情
摺吧啦
Originally posted by kakeidevil at 2006-1-9 02:06 PM:

我唔係,我要上番一隊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
加油呀
摺吧啦
Originally posted by kakeidevil at 2006-1-9 02:09 PM:

me too
kobe果d真係中左八九成嫁
摺吧啦
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-1-9 02:12 PM:

近排hit到爆~
其實你有冇d灰心呢,連輸咁多場=3="
摺吧啦
Originally posted by iMacc at 2006-1-9 02:56 PM:

唔駛灰喎....上季kobe咪又係開頭脫腳...最後入埋三甲添呀~
唔係我失準佢邊有三甲XDDD:cool:
摺吧啦
Originally posted by iMacc at 2006-1-9 03:33 PM:

係呀...當時你重領先緊...點知人算不如天算~
冇計呀,死都唔信邪,係都要買阿仙奴同維拉利爾
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 26FUN聯賽每日競猜第二期第五回

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。