<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 你地睇唔睇好卡斯辛奴加盟皇馬既表現呢
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-1-10 05:24 PM:

佢去曼聯會好d喎
..咁身為愛記迷會唔會支持佢去man u la?!
Originally posted by abc123aa at 2006-1-10 06:20 AM:

羅賓奴???我真係唔知佢想點囉,攞波...
未免言之過早啦
羅賓奴係巴西都好勁架
不過唔知點解黎到西班牙就完全發揮唔到
冇人保證卡斯辛奴呢次又會唔會係咁
如果又適應唔到一樣會有人好似你鬧羅賓奴咁
Originally posted by donald15 at 2006-1-10 08:34 PM:

未免言之過早啦
羅賓奴係巴西都好...
卡斯辛奴點都易適應d,佢係意甲踢左咁耐,經驗都比佢好啦,羅賓奴係巴西勁又如何,佢再係咁既話只會更多人鬧佢,再講呀,d人話佢腳法好我又唔覺,人地美斯普通既過人動作已經過到人喇..........莫講話插花.......
摺吧啦
Originally posted by 我‧愛‧你 at 2006-1-10 06:44 PM:

..咁身為愛記迷會唔會支持佢去man u la?!
唔會唔會
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-1-10 08:47 PM:

唔會唔會
that's right:cool:

去愛記,打到收出,做埋助教:cool:
Originally posted by abc123aa at 2006-1-10 08:47 PM:

唔會唔會
會會
Originally posted by kakeidevil at 2006-1-10 09:04 PM:

會會
Originally posted by 我‧愛‧你 at 2006-1-10 09:20 PM:

..................................
Originally posted by kakeidevil at 2006-1-10 09:21 PM:

..................................
仲系咁
Originally posted by 我‧愛‧你 at 2006-1-10 09:21 PM:

仲系咁
??????????????
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 你地睇唔睇好卡斯辛奴加盟皇馬既表現呢

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。