<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 魯 錫 斯 基 鍾 情 阿 仙 奴
返回列表 回復 發帖

魯 錫 斯 基 鍾 情 阿 仙 奴

魯 錫 斯 基 表 示 如 果 有 機 會 選 擇 的 話 ,他 一 定 會 加 盟 阿 仙 奴 。

馬 體 會 早 前 傳 出 收 購 魯 錫 斯 基 ,但 因 開 出 的 條 件 未 能 合 符 多 蒙 特 的 要 求 ,因 此 交 易 最 終 告 吹 ,由 於 現 時 仍 未 有 其 它 球 會 向 多 蒙 特 接 觸 ,因 此 魯 錫 斯 基 有 可 能 在 下 半 季 繼 續 留 在 多 蒙 特 。

不 過 該 捷 克 中 場 坦 言 最 希 望 加 盟 阿 仙 奴 :「 如 果 我 有 選 擇 權 利 ,我 會 較 喜 歡 加 盟 阿 仙 奴 ,我 很 想 和 亨 利 合 作 ,因 為 他 是 世 上 最 出 色 的 球 員 。 」

去阿記~?
唔好喇~
皇馬 - 5號
最愛大簡!!!!
去皇馬la!!!!取代施丹~
去Arsenal都唔錯呀
Originally posted by kakeidevil at 2006-1-10 12:23 PM:
去皇馬la!!!!取代施丹~
唔係呀嘛,要佢不如要波歷克.........
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006/1/10 13:33:

唔係呀嘛,要佢不如要波歷克.........
31 years old , 不如要 hetinga and mexes , mexes play roma , roma need money ..................
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
Originally posted by CHECSS at 2006-1-10 01:35 PM:

31 years old , 不如要 hetinga and mexes , mexes play roma , roma need money ..................
麥薩斯條友仔又係臭馬黎,如果皇馬係要就一早買啦,洗乜等依家
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006/1/10 13:37:

麥薩斯條友仔又係臭馬黎,如果皇馬係要就一早買啦,洗乜等依家
but they two are tomorror star bor , another choice kolo toure
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
Originally posted by CHECSS at 2006-1-10 01:38 PM:

but they two are tomorror star bor , another choice kolo toure
你估打we咩.....打we呢三隻友仔就有用~而且希汀加都未必會咁快出國啦
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006/1/10 13:40:

你估打we咩.....打we呢三隻友仔就有用~而且希汀加都未必會咁快出國啦
no one can better than they , another choice o'shea
Originally posted by CHECSS at 2006-1-10 01:41 PM:

no one can better than they , another choice o'shea
呢條友仔打we都冇咩用啦,我寧願打we用布朗都唔用奧沙
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 魯 錫 斯 基 鍾 情 阿 仙 奴

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。