<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 魯 錫 斯 基 鍾 情 阿 仙 奴
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-1-10 09:51 PM:

羅馬果個???
你可以試下麥薩斯呀,...
mexes?
未唸過要佢
Originally posted by abc123aa at 2006-1-10 09:51 PM:

我初初都以為係寫RIQUELME.............
你講juan就真係冇幾多人知=3="
...haha
我最鐘意咁玩人
我sleep la, bye
Originally posted by 我‧愛‧你 at 2006-1-10 09:53 PM:
我的陣容:
Rensing
沙洛 古科 盧斯奧 卡迪韋維
迪斯拿 波歷克 夏格維斯 希比
古治 馬基

後備:
milito
kuranyi
warnock
diego
舒韋恩史迪加
介紹兩個出左名但可以升得好勁既人比你
盧基,梅度,呢兩條友仔真係升得超勁,又一嚇死之作,梅度射入唔少靚罰球,盧基都有,傳送更加一絕,之前我打紐卡素比佢做埋隊長添
摺吧啦
Originally posted by 我‧愛‧你 at 2006-1-10 09:54 PM:

mexes?
未唸過要佢
要買佢最好第一至二年就買......
摺吧啦
Originally posted by 我‧愛‧你 at 2006-1-10 09:55 PM:
我sleep la, bye
拜拜
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-1-10 09:55 PM:

介紹兩個出左名但可以升得好勁既人...
luque我已領教過
佢D速度好terrible
想買佢架.但一早買下hleb...由佢吧
我現在的captain仍是ballack...
ha?? why that's topic.... going to Winning 9?!
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
Originally posted by brightlee at 2006-1-10 09:58 PM:
ha?? why that's topic.... going to Winning 9?!
sorry,一時興起
摺吧啦
Originally posted by 我‧愛‧你 at 2006-1-10 09:57 PM:

luque我已領教過
佢D速度好terrible
想買佢架.但一早買下hleb...由佢吧
我現在的captain仍是ballack...
遲d再買囉~
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 魯 錫 斯 基 鍾 情 阿 仙 奴

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。