<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 魯 錫 斯 基 鍾 情 阿 仙 奴
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-1-10 04:24 PM:

依家皇馬都唔要啦~況且冇佢好過有佢
問題系買佢有乜用..好似長毛話,買佢番黎,你想簽幾多年約呢..最多咪簽2~3年..到時佢走個陣時又會好似依家拜仁ge處境..
Originally posted by 我‧愛‧你 at 2006-1-10 04:35 PM:

問題系買佢有乜用..好似長毛話,買佢番黎,你想簽幾多年約呢..最多咪簽2~3年..到時佢走個陣時又會好似依家拜仁ge處境..
所以我咪話唔要好過要,佢既年齡同隊中某幾位球員差唔多,你估依家鬥老咩
而且唔需要用佢黎代施丹
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-1-10 04:37 PM:

所以我咪話唔要好過要,佢既年齡同隊中某幾位球員差唔多,你估依家鬥老咩
而且唔需要用佢黎代施丹
所以國米請自便..但我覺得國米冇咁傻...佢好明顯系想買roman,唔系ballack
Originally posted by 我‧愛‧你 at 2006-1-10 04:39 PM:

所以國米請自便..但我覺得國米冇咁傻...佢好明顯系想買roman,唔系ballack
列基美都唔會係一月走啦,但國米都有可能收購波歷克,起碼係自己既好過係人地既........
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-1-10 04:48 PM:

列基美都唔會係一月走啦,但國米都有可能收購波歷克,起碼係自己既好過係人地既........
華朗走左,我都覺得列基美會系一個好好的代替球員
我系ballack我會間曼聯
雖然近年國米已經穩定左好多
Originally posted by 我‧愛‧你 at 2006-1-10 04:52 PM:

華朗走左,我都覺得列基美會系一個好好的代替球員
我系ballack我會間曼聯
雖然近年國米已經穩定左好多
我諗呢幾年都係祖記既天下嫁喇,AC成日冇啦啦失分,國米又唔係咁穩定,雖然比之前好左好多,但都係唔夠.........
但我希望列基美留係維拉利爾囉...........
摺吧啦
Originally posted by CHECSS at 2006-1-10 13:48:

i play winning i will buy hetinga , mexes , frey , park , riise , f.torres , kaka , xabi alonso , 加度素 , 伊巴謙莫域 ................................
My WE9 Team
GK:Cech
DF:捷禾,J.Terry,佩奥爾(sb),Riise(sb)
MF:派路(dm),林伯特(cm),謝拉特(cm)
WF:祖亞昆(r),Matins(L)
CF:亞祖安奴

Bench:Frey,Victor.Valders,Kolo.托尼,I.哥杜巴,森保達,沙維,迪高,Helb,M.柏度夫,胡禮非獵斯, F.Torres ,伊巴謙莫域
合共23人~:cool:
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by abc123aa at 2006-1-10 04:55 PM:

我諗呢幾年都係祖記既天下嫁喇,AC成...
列基美其實可以更上一層樓...唔應該留在維拉利爾這樣的二線球隊
Originally posted by 我‧愛‧你 at 2006-1-10 04:59 PM:

列基美其實可以更上一層樓...唔應該留在維拉利爾這樣的二線球隊
佢係可以更上一層樓,但係去到國米如果又唔掂既話咁咪曬晒?@@"
摺吧啦
皇馬買路斯基好ar!!佢後生~~好過波歷克~~波歷克好快就收皮ka lai~~~最多咪踢到35~
路斯基宜家最多得25~有排踢~~佢踢法似施丹~一定可以代替施丹成為中場指揮官~~~
皇馬絕對需要佢~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 魯 錫 斯 基 鍾 情 阿 仙 奴

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。