<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 魯 錫 斯 基 鍾 情 阿 仙 奴
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我‧愛‧你 at 2006-1-10 09:05 PM:

聽過好鬼勁,仲勁過rio
你講真係定we先
摺吧啦
Originally posted by 我‧愛‧你 at 2006-1-10 09:06 PM:

唔得閒養佢
養得過呀~我玩親曼聯第一個走既都係雲佬
摺吧啦
Originally posted by 我‧愛‧你 at 2006-1-10 09:06 PM:

真=.=
哦,咁就真係要睇下喇~雖然里奧都唔講得係好勁
摺吧啦
Originally posted by 我‧愛‧你 at 2006-1-10 09:07 PM:

唸緊計想買roman..
你本身打咩隊?
摺吧啦
Originally posted by 我‧愛‧你 at 2006-1-10 09:07 PM:

really??
不過未用過佢..now用緊makaay and kuyt
真嫁~包你話好用,除非你唔識得用佢啦,我用佢真係超勁嫁,一場入四五球都試過,我都比佢嚇親,超癲囉~
至於麥堅華你真係要試下........
摺吧啦
Originally posted by 我‧愛‧你 at 2006-1-10 09:08 PM:

拜仁:cool:
搵波歷克換囉~
摺吧啦

...10場失1球=.=
維迪?
摺吧啦
Originally posted by kakeidevil at 2006-1-10 09:10 PM:

一粒星
三粒星:cool:
摺吧啦
Originally posted by 我‧愛‧你 at 2006-1-10 09:16 PM:

...全部都後生唔好的
唔係wo~隊中最緊要有勁既前鋒用有體力有速度既翼,咁就幾乎玩晒,除非你本身既技術好差啦......
我通常玩兩翼側擊,兩翼爆完一輪比地波入禁區搏混亂啦(通常都有波入),最正就係後場吊個過頭波埋去比麥堅華,如果突破越位就真係掂嚕,麥堅華比我升到有速度有射術,腳頭又重,比到過頭波真係掂晒
摺吧啦
Originally posted by 我‧愛‧你 at 2006-1-10 09:45 PM:

..我覺得一隊中只要翼與前鋒後生就ok..老所指不是4x歲
我後防果班都係後生仔,比基,安東,孫祥,高捷斯基同占邦達
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 魯 錫 斯 基 鍾 情 阿 仙 奴

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。