<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 無聊事分享=.="
返回列表 回復 發帖

無聊事分享=.="

前幾日  我女友上左黎我屋企食飯
食完飯入房一齊打機
之後msn有個朋友sd左條片比我
我以為係咩搞笑片
原來係我之前叫佢搵比我果段淫片 =.=
一開之下 比女友睇到
我諗住禁關閉..部機冇咩反應一路播

條片係講條仔用震蛋震條女

之後我女友話 震蛋好似幾有趣
但我又唔知邊度買
之後我同佢就黎料 因為睇到條片都幾震奮
之後摸摸下 突然我有個奇想

我拎部手提出黎.用屋企打比自己
之後手提開始震...

事後佢話種感覺幾神奇
Originally posted by xthmkn at 2006-1-11 13:16:
前幾日  我女友上左黎我屋企食飯
食...
嘩~xthmk你咁都得?!
都唔係無聊吖,識得用手機當震蛋用,就地取材,幾有創意噃~
不過因住整濕部電話,到時你呢隻"震蛋"就貴咯~
去買番隻啦,好平咋,一般成人用品店有得賣啦~

其實去成人用品店買嘢好平常,性愛用吓道具增加性趣亦好正常,又唔係偷又唔係搶,大大方方去逛吓啦,有好多古靈精怪嘢睇咖~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-1-11 04:06 PM:

嘩~xthmk你咁都得?!...
我小去呢D地方MA
屯門邊度有
Originally posted by BOYDWAN at 2006-1-11 04:06 PM:

嘩~xthmk你咁都得?!...
有條底庫格住 冇咁易整壞部電話
Originally posted by xthmkn at 2006-1-11 16:49:

我小去呢D地方MA
屯門邊度有
屯門我又真係唔知噃.........
旺角啦旺角大把~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-1-11 04:51 PM:

屯門我又真係唔知噃.........
旺角啦旺角大把~
電話震力唔夠 =.= 我個人覺得
Originally posted by xthmkn at 2006-1-11 16:52:

電話震力唔夠 =.= 我個人覺得
梗係啦~
電話嘅設計都唔係咁用..........
震蛋有得較强弱咖,如果係買就買無綫遙控、防水嗰隻~ (震蛋都有分防水同唔防水咖~ )
Originally posted by BOYDWAN at 2006-1-11 04:59 PM:

梗係啦~
電話嘅設計都唔係咁用..........
震蛋有得較强弱咖,如果係買就買無綫遙控、防水嗰隻~ (震蛋都有分防水同唔防水咖~ )
唔防水...一陣就玩完

我仲有個問題..如果將隻震蛋放左入去 咩方法拎返出黎=.=
銅鑼灣總統商埸有3間
旺角太子道聯合廣場1/F有2間.2/F有1間
$180~$450左右:cool:
Originally posted by ckyckk at 2006-1-11 17:07:
銅鑼灣總統商埸有3間
旺角太子道聯合廣場1/F有2間.2/F有1間
$180~$450左右:cool:
看來有人買過
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 無聊事分享=.="

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。