<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英格蘭
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2006-1-17 08:27 AM:
還有盧基:cool:
你可以說還有Celestine Babayaro,但他們都是一些本地聯賽中型班質素的球員,未有足夠能力帶領紐卡素成為可參加歐聯的強隊!

283 x 449 PIXEL下載

Premier League Champions
2006-07 Man. Utd.
2005-06 Chelsea
2004-05 Chelsea
2003-04 Arsenal
Originally posted by pyliu at 2006-1-17 04:27 PM:

高治的「長」處真的很「長」呀!哈哈!
哈哈,係你先講得出
摺吧啦
Originally posted by pyliu at 2006-1-17 04:52 PM:

你可以說還有Celestine Babayaro,但他們都是一些本地聯賽中型班質素的球員,未有足夠能力帶領紐卡素成為可參加歐聯的強隊!
講真,盧基o岩o岩傷完,要佢帶領球隊真係冇咩可能,而且佢既高鋒都已經過左啦.......
摺吧啦
Originally posted by pyliu at 2006-1-17 04:38 PM:

施斯當年以法甲神射手之名到英超,但現在看來,好像有點雷聲大雨點小
的確係.........
如果用施斯拍奧雲既話我認為冇高治拍摩連迪斯或者高治拍其中一位咁好,因為施斯同奧雲都係同類型既球員,雖然話施斯可以係高大型既中鋒,但佢始終唔係中鋒出身呀,佢自己又鍾意盤球果d,施斯唔同摩連迪斯喎,摩連迪斯向來腳法,頭鎚同佢既走位都係佢既必殺技,再加上高治係前面走黎走去分散對方既注意力,變相令其拍檔更加多空位及射門機會,所以高治拍以上三位其中一位都好過施斯+奧雲.........
摺吧啦
england專區?幾好wor
Originally posted by abc123aa at 2006-1-17 10:15 AM:
哈哈,係你先講得出
我只是指他的腳!哈哈!

450 x 418 PIXEL下載

Originally posted by pyliu at 2006-1-17 06:26 PM:

我只是指他的腳!哈哈!
哈哈
我覺得高治既走位同射術都有返一定既能力,只係有時比較甩甩掉掉啫
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-1-17 06:30 PM:

哈哈
我覺得高治既走位同射術都有返一定既能力,只係有時比較甩甩掉掉啫
佢差d肌肉
Originally posted by abc123aa at 2006-1-17 10:15 AM:
講真,盧基o岩o岩傷完,要佢帶領球隊真係冇咩可能,而且佢既高鋒都已經過左啦.......
從數據上來看,約舒利亞和奧雲後,今季表現最好的應是Charles N'Zogbia了!

319 x 449 PIXEL下載

Originally posted by abc123aa at 2006-1-17 10:21 AM:
的確係.........
如果用施斯拍奧雲...
其實我最替摩連迪斯不值,若他可留在摩納哥,也未嘗不是好事,至少得到應有的尊重!

448 x 225 PIXEL下載

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英格蘭

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。