<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英格蘭
返回列表 回復 發帖
Originally posted by pyliu at 2006-1-17 11:14 PM:

不要那麼張揚,要不然這裡可能要關門大吉的了!
其實既然你咁想討論英格蘭既野,不如去申請開個英格蘭專區啦,不過講明限期去到世界盃完就會完結,之後就鎖文,你覺得如何???
摺吧啦
Originally posted by pyliu at 2006-1-17 02:04 PM:

為何利物浦賣走奧雲時沒有一項回購...
此言差矣, 奧雲當時係都話要走, 情況好似今季 cassano 咁, 覺得皇馬名氣較大, 於是 liverpool 唯有低價賣出, 我諗 liverpool 高層都冇諗過奧雲會吃回頭草啦, 就如今季 cassano 都冇回購條款, 況且皇馬擺明壓價, 用份長約縛死 owen 同 cassano, 轉手又可以高價賣出, 當日 figo 又話可以走, 點知到頭來又要收轉會費, 皇馬咁想賺錢, 搞到 liverpool 今季右路一直冇一個正宗右翼, 成日搵謝拉特, 施斯同加西亞客串
Originally posted by pyliu at 2006-1-17 11:05 PM:

若有傑斯,他和當年的碧咸、史高斯踢出曼聯的陣式,加上高峰時期的舒利亞、奧雲和舒寧咸,那英格蘭早能多捧一次世界盃也說不定!
咁又係呀
其實以前英國殖民地d 人有冇得踢英格蘭呢? 如果係的話, 就可以有埋基維爾, 維度卡等球星, 香港球員個個都會以進軍英格蘭國家隊為目標呢
Originally posted by bigfish at 2006-1-18 01:48 AM:

此言差矣, 奧雲當時係都話要走, 情...
諗唔通奧雲同利物浦冇正宗右翼有何關係......奇怪......
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-1-18 01:54 AM:

諗唔通奧雲同利物浦冇正宗右翼有何關係......奇怪......
我話 figo 單野呀
皇馬又唔肯原價賣返 owen 俾 liverpool, 又o係 figo 轉會事件上阻隢, 好似存心同利物浦過唔去, 唔俾 liverpool 重拾昔日光輝咁
Originally posted by 20001160 at 2006-1-18 12:04 AM:
其實有冇人知點解佢揀威爾斯
佢係因孝順而選擇跟媽媽過檔威爾斯的..
好普通的曼聯迷~_~

Originally posted by babo at 2006-1-18 02:05 AM:

佢係因孝順而選擇跟媽媽過檔威爾斯的..
就係因為呢份執著, 搞到英格蘭呢兩屆都失利於世界盃
英格蘭冇佢唔係損失, 佢揀左威爾斯就係自己損失
Originally posted by bigfish at 2006-1-18 02:00 AM:

我話 figo 單野呀
皇馬又唔肯原價賣返 owen 俾 liverpool, 又o係 figo 轉會事件上阻隢, 好似存心同利物浦過唔去, 唔俾 liverpool 重拾昔日光輝咁
費高去到利物浦只會誤己誤人,現在國際米蘭表現超人,世不可或缺人物,但位置並非其原位置右翼,而是因應年紀移入了中路踢攻擊中場,落底出波反而只是兼職工作。所以費高去利物浦踢右翼的話我不看好,而且英超太體力化,對現在的費高而言負擔太大了。
我愛長澤

史 當 頓 、 卜 比 笠 臣 老 少 雙 雄

史 當 頓 、 卜 比 笠 臣 老 少 雙 雄

新 任 愛 爾 蘭 國 家 隊 領 隊 史 當 頓 ( 左 ) 在 記 者 會 上 與 副 手 兼 經 驗 老 到 的 卜 比 笠 臣 , 一 起 舉 起 愛 爾 蘭 國 家 隊 的 頸 巾 。

450 x 300 PIXEL下載

Premier League Champions
2006-07 Man. Utd.
2005-06 Chelsea
2004-05 Chelsea
2003-04 Arsenal

紋身師傅篤爆碧咸孤寒 意外!

紋身師傅篤爆碧咸孤寒 意外!

碧咸的紋身之多堪稱「全身冇窟好肉」,而且又家財萬貫,為他紋身的師傅應該也賺個盤滿缽滿吧﹖不過碧咸的「御用」紋身師傅透露,其實「萬人迷」並非如外界想像般慷慨。這位名叫路易的師傅訴苦稱,碧咸每次召他山長水遠來到馬德里市或倫敦市,都只為他提供廉價機票,紋完身後更要自己坐的士往機場呢﹗

449 x 447 PIXEL下載

Premier League Champions
2006-07 Man. Utd.
2005-06 Chelsea
2004-05 Chelsea
2003-04 Arsenal
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英格蘭

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。