<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英格蘭
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我‧愛‧你 at 2006-1-17 06:58 PM:

是否專區才可highlight?
係呀~仲有精華III
摺吧啦
Originally posted by pyliu at 2006-1-17 07:11 PM:

這些對於我一心為討論及提供資訊來說,並不重要!
不過討論還討論,規矩還規矩
始終都係要跟返規矩做野~
摺吧啦
Originally posted by pyliu at 2006-1-17 09:31 PM:

所以我便不要求把這裡成為專區了!
就算你唔要求,但你係度貼新聞,貼關於英格蘭既消息或圖片我地都會當係專區一樣處理
摺吧啦
Originally posted by pyliu at 2006-1-17 09:39 PM:

為什麼想入藉英格蘭好像是罪似的呢?
我相信傑斯後生果時可能都會有一刻後悔,但依家老左就應該冇喇~
摺吧啦
Originally posted by pyliu at 2006-1-17 10:59 PM:

希望可以綜合一點報導及討論英格蘭消息,並為英格蘭出戰世界盃造勢!
咁已經係專區既其中一個目的
摺吧啦
Originally posted by pyliu at 2006-1-17 11:02 PM:

唉!退休後,回想自己的戰績,始終未曾出席過世界盃,不知會否有一絲嘆息呢?
有可能會有嫁
摺吧啦
Originally posted by pyliu at 2006-1-17 11:14 PM:

不要那麼張揚,要不然這裡可能要關門大吉的了!
其實既然你咁想討論英格蘭既野,不如去申請開個英格蘭專區啦,不過講明限期去到世界盃完就會完結,之後就鎖文,你覺得如何???
摺吧啦
Originally posted by pyliu at 2006-1-18 10:34 PM:

說起施丹,原來他只是第一次大演帽子戲法,真想不到!
係呀,估都估唔到
摺吧啦
Originally posted by pyliu at 2006-1-18 10:36 PM:

皇馬不能好好接應碧咸百步穿揚的傳中球,真是大大的浪費!
巴迪斯達同魯爾可以,但佢地狀態不足,兩個人既力量唔夠
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-1-18 10:59 PM:

冇人掩護魯爾的話,佢好難頂倒波。(力量與速度也不足)
所以咪話淨係得佢兩個可以頂波既根本上唔夠既,除非巴迪斯達既狀態返番黎啦
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英格蘭

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。