<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » c7的不智
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2006-1-17 01:59 AM:

形容人硬頸,不理別人意見,一味抱住自己立場的人,貶意
你形容朗尼係咁我都唔同意
無錯
剛愎自用 只適用於佢個教練 費sir~
Originally posted by Kian76 at 2006-1-16 11:53 PM:

唔係,的確係C.朗拿度的問題,球...
其實曼聯我覺得買入雲佬後,成隊球隊就雲佬一個打半場波,,
即係由一個波係後場搶到後
由雲佬做第一點,由雲佬引對方後衛夾擊,等其他球員進攻or自己射波,但阻慢了進攻速度
(不過雲佬通常選擇自己搞掂,所以入球率極高,有高質素的中場供應,雲佬自己都可以搞掂)
本來e個如意算盤幾好,不過隨著碧咸離隊,schools態沈,中場就如一條倒下的電纜,
由中場開始把進攻路線拉下,冇中場供應,雲佬愈打愈燥,入球率都大趺,
雲佬未來之前,就打快攻聞名,由中場去做第一點..碧咸os gigiss做重心
前線只雖要入波,用快攻斯開對方後防,入球率平均
所以好耐都冇見曼聯打快攻...有幾何見到曼聯可以輕鬆咁入波
而家球球都係辛辛苦苦係密封封的禁區搵機會入波ja...

而家取而代之的中場係費查,c7...c7就冇腦咁自己推波上去,
一係落底斬出界,一係推番中間推死個波
費查就係因為成日駁腳,將可以打快攻的機會都拉慢佐
所以,,,費sir一早已經改變佐打法....費sir敢作敢為
變得好個陣就可以踢到識"菲"...
一變得差就石沈大海~~~~~
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2006-1-17 01:59 AM:

形容人硬頸,不理別人意見,一味抱住自己立場的人,貶意
你形容朗尼係咁我都唔同意
哦,明白
唔係我形容嫁
摺吧啦
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-17 12:01 AM:

或者係未搵倒合適o既人有良好o既突破能力掛
放走c朗, 條邊線得番 giggs 同 park 就唔夠喇

而且我覺得c朗d罰球都幾好架 (我唔係話佢 overall 好)
反而用個只係識得駁腳既費查對曼聯影響更細。哈!
還有一個淨係識爆既李察遜嘛,以一個後備黎講,夠用架喇!!!好處係左腳可以頂經常受傷既傑斯。
我愛長澤
Originally posted by au212001 at 2006-1-18 12:45 AM:

其實曼聯我覺得買入雲佬後,成隊球...
冇計啦,C.朗拿度扭波咁叻,但就係唔知點解射波、斬波既姿勢咁Q怪雞,成日斬唔起個波,射波又成Q日飛機,真係奇怪......
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-1-18 01:52 AM:

冇計啦,C.朗拿度扭波咁叻,但就係唔知點解射波、斬波既姿勢咁Q怪雞,成日斬唔起個波,射波又成Q日飛機,真係奇怪......
係囉...你都覺丫...??
唔知點解佢斬親罰球同角球都斬唔起=.="
Originally posted by Kian76 at 2006-1-18 01:50 AM:

反而用個只係識得駁腳既費查對曼...
其實如果用李察遜打 史高斯果位會幾好....有速度..有技術..分波好...
起碼佢做到中場大腦個位...
睇佢去左西布朗果時 踢得幾好丫...仲幫到西布朗護級tim....
可惜費sir 唔肯用佢...信唔過佢...點都好過用態沉既史高斯啦...

剩係用佢打閘哂左...佢打閘爆得多後防太空搞到佢都唔敢爆....
Originally posted by 塵埃 at 2006-1-18 11:48 AM:

其實如果用李察遜打 史高斯果位會...
但史高斯話晒都係高質素球員,即使冇態,都會做好防守
李察遜始終仲係新人,上年西布朗的下半季吾係話李察遜一個打得好
而且佢都係打邊的球員,要佢打進攻中場,要俾人夾得好緊,
上年係西布朗都係打邊線多,佢係會係中場做策略,但吾多,西布朗都係睇格寧分波
所以不太讚成李察遜打schools個位
Originally posted by 塵埃 at 2006-1-18 11:48 AM:

其實如果用李察遜打 史高斯果位會...
如果要用李察遜打史高斯個位,點解唔直接將老大哥傑斯移入中路打史高斯個位呢???傑斯其實一早就己經有打開呢個位,由碧咸留隊的最後一季開始,傑斯便經常踢史高斯和朗尼這兩個位置支持著最前的雲佬了。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-1-18 02:45 PM:

如果要用李察遜打史高斯個位,點...
對...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » c7的不智

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。