<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 閒情逸誌 » 最鍾意嘅旅遊地點, 最難忘嘅旅遊經歷[積極回應者+]
返回列表 回復 發帖

[旅遊區] 最鍾意嘅旅遊地點, 最難忘嘅旅遊經歷[積極回應者+]

大家可否分享吓呢 -
1) 最鍾意嘅旅遊地點, 有乜令你咁鍾意呢?  (地點不論遠近, 無分貴賤)
2) 最難忘嘅旅遊經歷

[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-5-26 at 12:13 AM ]
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
1) 泰國曼谷 - 除左食﹐無野會令我甘開心﹐就算一世做處男﹐我都唔願意無好野食。仲有買野平﹐最岩我尼D雙失青年。
2) 中國上海 - 最上一次一家人去旅行﹐而家個個都大曬﹐好難會再有機會甘岩時間個個都得閑去。。。而且上次差唔多成個上海最值得去既地方都玩曬﹐又影左好多相﹐所以好難忘。

我最唔鐘意藝術﹐所以就算去過法國同英國我都無咩感覺。
Japan-the worst trip...
go there at midnite...nowhere to eat..
leave @the morning......waste one day!
1)最鍾意去夏威夷,去5日有4日都游水2,3日自由活動
乜都唔駛諗真係好正
Originally posted by vivienna at 2005-5-22 03:52 AM:
1) 泰國曼谷 - 除左食﹐無野會令我甘...
去過泰國曼谷一次, 真係好抵玩, 仲有我同我未婚妻有個 friend 响泰國某大学做講師, 佢話以後我哋去探佢佢会包食宿喎

[ Last edited by singgeihot on 2005-5-22 at 08:54 PM ]
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by tobias002 at 2005-5-22 01:45 PM:
Japan-the worst trip...
go there at midnite...nowhere to eat..
leave @the morning......waste one day!
晚机去, 早机返, 有得去, 冇得玩
Originally posted by singgeihot at 2005-5-22 08:53 PM:

晚机去, 早机返, 有得去, 冇得玩
that's why i dont like joining tours. i like 自由行
---去歐洲-----見識廣左好多。
膠少陣當幫忙

有無人去過日本可以分享下/其他地方

旅行團(遊客區)or自己去 good d?
係咪下面好易硬嫁?
我正係去過北京跟團~有站係賣茶的~見到個好含蓄8成似阿gill o既~跟住問個團友佢都話似~之後屋企人真係買茶~我比錢佢果陣由史以來第1次真係好想摸少少對方隻手~但都係好少~之後有站酒樓入面著袍服(not開叉)短髮 類似 林燕玲~係侍應~我不停望~
北京歷史唔岩我~但係內地女性比香港更純d..好d..
中文水平低~describe得唔好~勿怪~
請大家雀躍講下去過邊到旅行有d咩豔遇(近乎)?
知道當地特色~and女士品純
講真~識國語的話~9成可能marry個北京女性好過香港呢~
香港受外來風氣影響太多太雜~咩文化人都有咁際...化哂裝最唔純

[ Last edited by justtocc on 2005-5-23 at 02:34 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 閒情逸誌 » 最鍾意嘅旅遊地點, 最難忘嘅旅遊經歷[積極回應者+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。