<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 閒情逸誌 » 關於曼谷自由行的問題
返回列表 回復 發帖

[旅遊區] 關於曼谷自由行的問題

想問下,如果係打算吾跟團,除左曼谷,清邁同各大島仔之外,仲有無咩正推介呀?
Originally posted by at 2005-6-19 02:16 AM:
想問下,如果係打算吾跟團,除左曼谷,清邁同各大島仔之外,仲有無咩正推介呀?
果度d人英文唔係咁好, 最好跟團啦
http://www.thailandfans.com/

而家比個SITE你睇下先﹐遲D有時間在同你講多D。
Tiger doesn't like woods, that's why he is good at golf!!
Originally posted by at 2005-6-19 02:16 AM:
基本上都冇啦

brother 小心呀 !!!!!
d 治安唔係咁好架

仲有, 買package 記住去d 有信譽既agent 度買 !!!

我知,我知!!!!

其實,如果覺得玩曼谷玩到厭左,又唔想去其他島仔。可以考慮下"芭堤雅"有間叫做一屋一泳池既RESORT!!間RESORT既設計係一間一間屋咁既形式,屋內除左有房有客廳,有KITCHEN外,花園出面仲有個私人泳池比你游到夠,真係好鬼死有私穩咖!想渡假,又想游下水,又唔使同人迫,仲更加唔使怕海嘯添啊!
值得諗諗咖!考慮下啦!去旅行,講到消費,暫時都係泰國抵玩,依家泰國先進好多咖啦!出到家,就算D人唔識講英文,簡單國語或者廣東話,佢地都識聽咖!始終,呢個地方,多香港人去呃嘛!!諗諗啦!
View Talay Villas
http://asiatours.net/thailand/hotels/pty_view_talay.html

[ Last edited by william303 on 2005-6-20 at 12:51 PM ]
thx甘多位,不過我都係鍾意自己玩嘛,好怕跟團
至於買package,呢個問題我都諗過,有無邊d好介紹呀?
Originally posted by at 2005-6-22 12:21 AM:
thx甘多位,不過我都係鍾意自己玩嘛,好怕跟團
至於買package,呢個問題我都諗過,有無邊d好介紹呀?
你講既係旅遊地方定係邊間旅行社好呀?
係指幫襯邊間旅行社好
Originally posted by at 2005-6-23 02:37 AM:
係指幫襯邊間旅行社好
籃兄!我建議你去大型既旅行社,唔好貪平,貪字得個貧,其實你可以俾你既出發日子同咩airline,住咩既酒店,我俾個參考價錢你,咁咪有個預算囉!
出發日子未肯定呀,應該大概七月尾八月頭
應該係飛曼谷咯,但係邊間公司未諗呀,主要都係睇起飛時間同價錢再決定
至於住哥方面,我會住係朋友度
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 閒情逸誌 » 關於曼谷自由行的問題

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。