<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 請各曼聯迷進入!!!
返回列表 回復 發帖

請各曼聯迷進入!!!

當迪阿拉加盟曼聯
想問問大家幾個問題:

1.迪阿拉係咪真係好掂?
2.聽講里昂要2800萬先肯放佢走,你地覺得佢值5值呢個價呢?
3.你地覺得佢岩曼聯嗎?
4.波歷克vs迪阿拉,你地想邊個加盟曼聯呢?
5.你地有冇關於迪阿拉既片段呢? 有既唔該post it呀!

我對佢好有興趣,我而家每日都上mu 官網睇about 佢既news,佢同曼聯而家都愈拉愈近,我諗係爭個價錢問題,費sir好似好like佢,我都好想佢去mu!!!希望mu簽到佢啦!!!
死人格拉鐸5該你放多d資金比費sir買人啦,做番件好事啦你!!

[ Last edited by 幸運馬迷 on 2006-5-13 at 02:33 AM ]

230 x 159 PIXEL下載

230 x 159 PIXEL下載

我覺得佢加盟曼聯都好, 因為中場唔夠人, 不過呢個價太貴, 似乎有當曼聯係水魚之嫌 (記住, 曼聯唔係車仔, d 錢唔係咁易俾人昆架!)
o岩唔o岩曼聯, 真係要睇過先知, 不過費 sir 都應該俾佢打後備先架喇, 始終防中呢個位已經有奧沙, 費查, 史高斯, 史密夫, 夾開有默契, 以上四人除奧沙外都係攻守兼備型, 如果買個肯專注防務o既都幾好
波歷克係好, 但佢獅子開大口, 有d 不識抬舉喎
老實講...少睇里昂波..俾唔到意見@@
不過2800萬磅~~可以夠買路蘭+卡域克@@
俾我揀...波歷克同佢都唔揀=_=
好普通的曼聯迷~_~

Originally posted by babo at 2006-5-13 06:56:
老實講...少睇里昂波..俾唔到意見@@
不過2800萬磅~~可以夠買路蘭+卡域克@@
俾我揀...波歷克同佢都唔揀=_=

我都冇睇法國波~

不過上次歐聯對ac佢表現得幾好~
中場掃哂d波~防守力係絕對冇問題....!!!!!!

如果佢黎到就可以解決曼聯缺少正宗防中既問題~

但2800萬磅使鬼買佢咩??
里昂都傻傻地既~

如果我有2800萬磅,學babo話齋....夠買路蘭同卡域克la

早排曼聯先開價:
路蘭=800
卡域克=1000

淨番1000搭多個犘頓怕達臣都唔知幾好使
可惜的係....
路蘭,卡域克都吾指1800...一人+多200, 原球會先有可能放人...
而家個市已經俾車仔炒到好高啦, 好彩的係路蘭同卡域克車仔都冇興趣
Originally posted by au212001 at 2006-5-13 01:25 PM:
可惜的係....
路蘭,卡域克都吾...
最怕到時又見到胡禮菲臘斯事件@@
好普通的曼聯迷~_~

Originally posted by babo at 2006-5-13 01:46 PM:

所以我對車仔真係恨之入骨。
油王未入主之前,曼聯係無敵既,想買邊個就邊個,仲要個個都有名氣都去哂mu(e.g巴夫斯,里奧,雲老,華朗等),當時既曼聯又比得起錢,里奧3000萬都肯比。
而家既死車仔,乜都同mu爭,本身mu睇中既甸奴去左巴塞,艾辛又係睇錢份上去車仔,洛賓都係。我真係希望mu可以重建以前既王國,同埋o係歐聯羅好d成績。
最後我真係好希望迪阿拉可以加盟mu,因為mu真係好雖要一個真真正正既防中呀!!!
而家果幾個e.g 奧沙既實力唔足以坐防中正選位佢冇乜畜度又唔夠硬淨!
                    smith都同奧沙差唔多,佢始終都唔係一個真正岩打防中既人!
                    史高c 都差5多要走啦,佢呢兩年都退步左好多啦,佢都唔young我都唔想佢再打mu。
Originally posted by bigfish at 2006-5-13 03:36 AM:
我覺得佢加盟曼聯都好, 因為中場唔夠...
我都估唔到波歷克係d見錢開眼既人黎!!
其實佢去mu就fit哂啦~
曼聯又比得起佢人工~
mu又出名一定對佢o係商業上有利~
mu又爭一名份量中場佢去岩哂~
althought佢29age但係踢到兩三年都好啦~雲達沙咪一樣~
我對佢好失望~去車仔做後備啦你!
Originally posted by babo at 2006-5-13 01:46 PM:

胡禮菲臘斯真一傻仔~
第d見錢開眼既人冇前途
冇睇開法甲﹐迪亞拉勁唔勁真係唔知﹐不過里昂開到2800萬﹐斷估對里昂都好重要﹐同埋應該有番咁上下實力﹐但係呢個價錢對曼聯黎講﹐好似真係太高喇﹐始終曼聯唔係車路士﹐唔係咁容易拎咁大筆錢出黎﹐至於啱唔啱用﹐就真係要等佢黎到﹐睇過至知﹐but假如真係買佢﹐我相信唔會即刻有正選﹐話晒防中呢個位﹐曼聯都唔係完全冇人﹐anyway﹐如果真係買嘅話﹐希望價錢有得傾
光復香港,時代革命
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 請各曼聯迷進入!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。