<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 亞視 cut【風雲2】改為※重播※【我來自潮州】你地點睇?
返回列表 回復 發帖

亞視 cut【風雲2】改為※重播※【我來自潮州】你地點睇?

吳知係咪林伯死左所以9 W) K9 {8 S7 R' m3 b
下星期一晚9:30※重播※
# N# R3 ~+ @$ f9 W" s如果係因為紀念林伯而咁做
* @( P& z, {$ Y9 T! G9 x7 |" ^atv真係要諗清楚以免因少失大
8 I! l( C. T+ ]# Z3 a" [0 ^# B; E' |) p4 x* h
大佬好多睇【風雲2】的人真係多得佢吳少
! g- w9 g4 o5 t' V' G' o: ~  b如果改時候播atv分分鐘俾人告
atv官方的節目表:
* }: J" l3 V' j& y3 N( c. k3 T& s! g+ E" p

! t! w. {, V# m2 h本港台 2005-02-28 Mon  
4 ^7 n3 e! x  i- L( R- j! W! H8 o- Z; ^上午 9 J7 v1 c( n: }; v6 O
5:30 萬事勝意
6 M) O$ d) g- q$ C6:29 亞洲早晨   O: N$ k/ B% ^% }
9:15 曾Sir28騷 % j' k+ m8 |4 @& [
10:15 亞洲電視兒童台(重播) $ g+ J9 E& S* \4 P/ [
10:45 攪笑快閃黨
, n7 H  [1 @% W: H11:15 滋采珍珠沐浴寶中午劇場:天蠶變(CS)
! e4 h( m+ [4 B3 x7 _3 Y) J0 T ' @/ \% L; @/ \1 n; x4 o+ u- g
下午
1 R! B' E' B& s& u; I8 s+ S12:17 宣傳快線 3 f% g2 V  y% v: m: a# V
12:30 十二點半新聞報告/采詩激白補水精華乳特約:天氣報告/經濟快訊/你有理講(CS)
: M4 ?& p: y2 I) P) z1:05 采詩午間劇場:非常好警(CS)
' T" L/ ]/ z# p; _2:05 滋采珍珠沐浴寶特約:下午麼麼茶(CS)
' Z; R2 V% M" m& c, F6 \2:35 曾Sir下午茶
; _3 @3 H) o+ F" z' X% P8 [' m3:05 雪湖灣深海珍珠沐浴露特約:偷龍轉鳳II<粵、國語麗音廣播>(CS) & \; o" H0 @* F: ^" k
4:00 亞洲電視兒童台 1 _& X) H' }4 O: K0 X
4:30 不思議遊戲(重播) 9 z& v' g* D1 f9 L, N
5:00 遊戲王-怪獸之決鬥 / Q; L- ?) O) k
5:30 五稜鏡
, i9 M  B" s6 {8 G+ N  J) E5:42 天氣報告/澳雪夢幻海馬香水沐浴露特約:群星情報站 * n5 k- y5 S$ ~% ?, F
6:00 六點鐘新聞(CS)
  `* G- L, c' b) t$ B/ A! u6:40 幸福科達琳特約:體育快訊 (CS) % p( u/ b5 |( ?: z& ]0 T2 Z, }  F
6:45 保心安藥廠特約:經濟快訊 6 ]5 T! ^7 Q0 a4 e" e# [- q
7:00 立白洗潔精精品劇場:滿漢全席/立白洗潔精特約:滿漢全席預告篇 : E* g" s5 v1 i9 U; U* q
8:00 CLAIROL草本精華特約:茶母<粵、韓語麗音廣播> ) O: ]( e9 a( ^' }# V
9:00 Head & Shoulders呈獻:冷知識衝動
# B6 @- P. q& ?# Z+ \9:30 愛拼才會贏/一生愛打拼:我來自潮州 6 ~2 P! X$ u% v
10:55 馬上全接觸 2 \" g- W' O$ w4 J! G+ U
11:00 夜間新聞
4 D* U! L! L6 {+ c; Y- e11:25 保秀麗靈芝茶特約:體育快訊/華南城特約:經濟快訊(CS)
6 ~. k4 K- c2 j8 k11:35 櫻雪潮流雜誌:慧珊時尚坊(CS) 9 j7 U' s7 G' d5 a& Y6 R
11:45 你有理講(CS) 1 O: x7 J$ D* P" p) s$ T- U3 S
11:50 重點出擊/宣傳快線 # T# y. t: i4 K
: Z2 Y- U3 c1 @& S
午夜
" ~5 z7 B- Q; q+ ?% x8 _  g12:50 三生牌鹿茸大補酒特約:藍色生死戀II<粵、韓語麗音廣播> % F" |" J9 C/ e# b" D, t1 q; `
1:45 大內群英
2 ~" T) W$ f% e( u2 q2:40 五稜鏡   d  w2 S- l( J: ~7 [. e5 u& y
2:45 午夜影院:夜深沉(張瑛、白燕) - C( a/ ]  o; p2 R/ w5 t
5:00 第三間電台
我覺ATV整番個特輯懷念一下李伯都OK啦* t, D: v  u" N& J
無端端播番成套<我來自潮州>, 真的有點兒那個!!!
盼望你沒有為我又再度暗中淌淚  我不想留低  你的心空虛
盼望你別再讓我像背負太深的罪  我的心如水  你不必痴醉
播舊片都不錯,那套風雲…
無睇風雲2,都無興趣睇atv...睇FTV好過~
Originally posted by 7dragon7 at 2005-2-25 08:28 PM:2 j7 b% @# X+ P
我覺ATV整番個特輯懷念一下李伯都OK啦
6 h7 J' i/ p, `6 i9 y+ Y# q無端端播番成套<我來自潮州>, 真的有點兒那個!!!
. i5 }( X2 s' w* q9 A
7 ?0 Q/ ]0 N) f2 \/ M係林伯..........
% p, ?, g5 F3 u8 u" p- p) s
1 u0 S9 O  d$ [6 W2 U我來自潮州係林伯寫照,我又覺得情有可原
Originally posted by callnowyeah at 2005-2-25 10:13 PM:. H: l) i/ e) I8 S  a% q

Q; _% z8 p& n3 i( D/ ~. y5 b
( `- m& C) m9 N係林伯..........
: |5 g( a: S; e- C6 T0 d* m
' s" y/ t8 w% v9 {4 h3 I我來自潮州係林伯寫照,我又覺得情有可原
9 L  E( B# _0 G, Z$ g5 M

9 c4 \$ Q" L6 U' H1 {* j+ _/ @# K  ~  R. u3 c  x' l( v2 ^
我意思係播都吳使成套風雲2cut呀
, z6 _' v" Z) _(雖然我一集都冇睇)4 w. O3 f' n6 l8 p" `
連掉時間都吳掉! F& r. n0 k, x1 X8 w& ?0 N
星期五講下星期一就cut
, J4 s3 q5 s5 W  p  X個台咁攪法tvb真係開心
Originally posted by callnowyeah at 2005-2-25 10:13 PM:4 H- {" \: Q6 D# O" {4 o% Y) v
- W6 _9 {. U" ]8 ^& W- @

# O& ]7 A+ t# A& j; F3 D  g係林伯..........* Y. z+ T3 r" ]

( `9 e9 M. ?: E, s/ h, b3 Z" `" v! S8 w我來自潮州係林伯寫照,我又覺得情有可原
1 L% ]3 X+ ]5 l" n' p1 h係, 手快快打錯字, 其實我都係來自潮州(上一代啦)
盼望你沒有為我又再度暗中淌淚  我不想留低  你的心空虛
盼望你別再讓我像背負太深的罪  我的心如水  你不必痴醉
又 如 何 !.............風 雲 2 都 唔 好 睇
looklook
poor
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 亞視 cut【風雲2】改為※重播※【我來自潮州】你地點睇?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。