<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 亞視 cut【風雲2】改為※重播※【我來自潮州】你地點睇?
返回列表 回復 發帖

亞視 cut【風雲2】改為※重播※【我來自潮州】你地點睇?

吳知係咪林伯死左所以' j  z: b5 T1 E
下星期一晚9:30※重播※
, {, K; y9 m. [8 K! V! ?1 @如果係因為紀念林伯而咁做( D" v& b5 ^' e# O" u/ V9 v1 r4 J
atv真係要諗清楚以免因少失大
$ |6 z- L+ }; X$ g. j' w* j2 n( [: F" Y  _
大佬好多睇【風雲2】的人真係多得佢吳少, v* P$ q3 q: O; k/ F
如果改時候播atv分分鐘俾人告
atv官方的節目表:
, [6 C+ W$ c9 S( Y; ^# U, V. o+ B' W% B1 ^2 U$ w. F0 k
* D- a% y' c% y1 K  k7 j. q: H9 b
本港台 2005-02-28 Mon  0 x; x% R; N& H3 K3 z! N
上午
+ V* D3 E  h* X5:30 萬事勝意
) [6 w' C* O5 \) ?4 F& S& d& b6:29 亞洲早晨 4 o4 N' e, K' m. }9 n- B
9:15 曾Sir28騷 ( y" k7 T5 F: ]/ |1 W6 t
10:15 亞洲電視兒童台(重播) 0 \5 h+ {- Q( ^8 e
10:45 攪笑快閃黨 0 C' C3 `, L( W6 q/ C0 N
11:15 滋采珍珠沐浴寶中午劇場:天蠶變(CS)
; y9 z4 u: B8 o
& d. J8 @4 I1 g8 K& j下午
- L0 q% s% s4 w9 C% \12:17 宣傳快線 . s0 l2 F: j5 V) y
12:30 十二點半新聞報告/采詩激白補水精華乳特約:天氣報告/經濟快訊/你有理講(CS)
) I. ~2 k- z6 R6 }$ ~$ k1:05 采詩午間劇場:非常好警(CS)
8 o* z$ ]8 J3 W$ P# @& R3 I2:05 滋采珍珠沐浴寶特約:下午麼麼茶(CS)
$ V2 J$ H7 H( a7 Z2:35 曾Sir下午茶
/ r; T8 g+ d6 `- ~# M3:05 雪湖灣深海珍珠沐浴露特約:偷龍轉鳳II<粵、國語麗音廣播>(CS) & v/ S6 t3 [/ D( [! W
4:00 亞洲電視兒童台 0 `) _7 r+ Y. O
4:30 不思議遊戲(重播)
4 J5 f' \/ c& g+ w( \) j5:00 遊戲王-怪獸之決鬥 0 q6 F) {) c+ s# @& l
5:30 五稜鏡
9 f& z& q8 Q1 P' i) S& A$ G5:42 天氣報告/澳雪夢幻海馬香水沐浴露特約:群星情報站
  N6 y! t" Z2 X# F6:00 六點鐘新聞(CS) & i6 P& b, u4 x  U" n: h6 M
6:40 幸福科達琳特約:體育快訊 (CS)
+ {' x. B) H1 k! U/ ?( b# t' A! s: F6:45 保心安藥廠特約:經濟快訊
" S2 L: t# _( ~7:00 立白洗潔精精品劇場:滿漢全席/立白洗潔精特約:滿漢全席預告篇 ) P3 U' s0 ^8 n& G) Q, P
8:00 CLAIROL草本精華特約:茶母<粵、韓語麗音廣播> 8 @: @5 r" o) @' k% Z3 n5 m
9:00 Head & Shoulders呈獻:冷知識衝動
7 |7 Q9 e+ w- f% ~9:30 愛拼才會贏/一生愛打拼:我來自潮州 1 i2 u! b4 A& X& O; R! b' h
10:55 馬上全接觸   T7 q8 t/ U0 l/ M5 u
11:00 夜間新聞
. I! r! M2 I2 B" s11:25 保秀麗靈芝茶特約:體育快訊/華南城特約:經濟快訊(CS) # {$ j( w8 P7 R
11:35 櫻雪潮流雜誌:慧珊時尚坊(CS)
9 M& F" ]9 H" R. G- H+ l/ e4 u2 h11:45 你有理講(CS)
4 i$ k7 c9 ?) O  s" g11:50 重點出擊/宣傳快線 & t+ t3 ?* u" {8 Z) m

7 w9 f2 ]4 R+ U6 }# x午夜
1 @6 }# d* d, \% h+ h12:50 三生牌鹿茸大補酒特約:藍色生死戀II<粵、韓語麗音廣播> 8 v  ^7 l# t( }8 L+ U
1:45 大內群英 % e; D5 U* G2 |
2:40 五稜鏡 # m! @- G; W1 ]  O; x2 C* t
2:45 午夜影院:夜深沉(張瑛、白燕) 3 [% q4 ?: j- N* Q/ \' R! z1 T
5:00 第三間電台
我覺ATV整番個特輯懷念一下李伯都OK啦- N$ G$ m9 j: g& j- h
無端端播番成套<我來自潮州>, 真的有點兒那個!!!
盼望你沒有為我又再度暗中淌淚  我不想留低  你的心空虛
盼望你別再讓我像背負太深的罪  我的心如水  你不必痴醉
播舊片都不錯,那套風雲…
無睇風雲2,都無興趣睇atv...睇FTV好過~
Originally posted by 7dragon7 at 2005-2-25 08:28 PM:
5 T( O* N0 B: h! y0 g! d6 i 我覺ATV整番個特輯懷念一下李伯都OK啦: H  i# S# P3 Y8 A5 @) \! i
無端端播番成套<我來自潮州>, 真的有點兒那個!!!
& ]! A* B  K: ?9 }0 U8 }3 X3 O* V' V3 y2 D
係林伯..........  Y# A$ B2 c5 z( I, i6 P+ O; Q; E

7 \, \% ^' f- c$ c我來自潮州係林伯寫照,我又覺得情有可原
Originally posted by callnowyeah at 2005-2-25 10:13 PM:
5 ~+ v! q, R* w) I2 r . I; h* K7 s9 e+ e4 Y' Y

, V8 r9 D% P) {) D  S' z0 e; X係林伯........../ s7 [) r8 q" _- K3 g. @

: i& y3 c  x( Q) H4 l; u. u* v8 I我來自潮州係林伯寫照,我又覺得情有可原
1 z% }! W4 {* ?- Y' G1 ^5 I* c" S2 u
5 F1 h" b; m% n: u8 x7 o9 `3 e
6 e, C- X0 y* B
我意思係播都吳使成套風雲2cut呀
' N( l: O' O+ t1 [; w# q(雖然我一集都冇睇)
& e. i  l+ D" Q0 V  j+ E# @* N2 L" {: s連掉時間都吳掉
5 {) I! T) I( M( [" S; G9 A; i星期五講下星期一就cut
8 c* P0 X1 ?+ U1 p個台咁攪法tvb真係開心
Originally posted by callnowyeah at 2005-2-25 10:13 PM:* f" J$ W" E9 f: g) N/ i- ]5 ]9 [
% O& p+ ?  ]: C1 X+ }
4 \8 {7 [5 e/ |9 `0 K) P* u2 ]
係林伯..........
& R( G% o* h" Z1 S' C$ @: S6 U( V9 y- i
我來自潮州係林伯寫照,我又覺得情有可原
' B( \5 }! B$ C4 Z" j& l係, 手快快打錯字, 其實我都係來自潮州(上一代啦)
盼望你沒有為我又再度暗中淌淚  我不想留低  你的心空虛
盼望你別再讓我像背負太深的罪  我的心如水  你不必痴醉
又 如 何 !.............風 雲 2 都 唔 好 睇
looklook
poor
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 亞視 cut【風雲2】改為※重播※【我來自潮州】你地點睇?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。