<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 震驚!!! 發現"熱血"漢奸Forum~~~
返回列表 回復 發帖

震驚!!! 發現"熱血"漢奸Forum~~~

漢奸網 <<<按呢度
- }1 O7 K$ p( u, G& d  q; U0 b) j; \  t! D* u( t2 Y
D大陸人唔知係咪屈得耐得滯~~搞個咁既論壇出來.....
. q' D$ @2 }1 o2 \. _不過果邊D人發言理論性好強,唔知阿甘生,甲生佢地會唔會過去踢場呢
=.=@@@

RE

中國人起來吧~
好耐架啦0 q; w5 I6 M6 z% M+ ^" i* q
不過d人既concept幾勁架
+ V6 Q0 J4 U6 o5 `) Z( i: N唔似得EF呢度某批人6 H- D2 Y! C; W: {7 y9 U: S* a
想硬膠都膠唔起2 S2 Y7 |$ E' M) G$ F! h
鬧人無point之餘仲無貨賣
0 v/ V1 D3 ^" _俾人質兩句就見底!!!
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-6-20 01:12 PM:
$ ^$ y$ c3 V8 g好耐架啦! V; r# E# n! l* m/ U
不過d人既concept幾勁架- I5 g0 F& W% J8 F' V
唔似得EF呢度某批人7 T) b7 p  @3 [, L+ d+ P; ~
想硬膠都膠唔起
" F& R& u8 N2 [: ^! D: }. \, `" Y' h鬧人無point之餘仲無貨賣/ g: b6 u- B  p" d" ~; B& r
俾人質兩句就見底!!!
, z1 u+ G: P! t0 c- P  }& J) g$ Q" m) w
咦~渣Fit人你...../ S& z  I5 K3 {$ l9 o$ [$ t
( Z4 q% R5 |  O6 \: u+ J, p3 |+ A
http://x2.putfile.com/6/17000590939.jpg* Q; O" N) V( }8 `% ^7 @1 C

! D! Q1 }# g, g9 Z
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-6-20 01:12 PM:* k  J$ ?4 }# d* i" t: n* L
好耐架啦* E5 f' w( ], R% t) u
不過d人既concept幾勁架8 V  a' R1 H9 V. T
唔似得EF呢度某批人, `' A0 u3 n0 n5 y* v
想硬膠都膠唔起
' ?3 i$ c! k$ E' L1 ~# A- K7 _鬧人無point之餘仲無貨賣. Z# L; C, q0 v3 w
俾人質兩句就見底!!!
5 T" J& K6 ]7 p) h( A* O& |
講野帶骨啵
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-6-20 01:12 PM:" P! ^, o) K, w, F# Z/ `
好耐架啦
( v3 Y" d) P8 L不過d人既concept幾勁架
' p! R1 o/ |; N. `. |9 N9 ^, p* z9 h唔似得EF呢度某批人) r3 z- h, }* j  V0 c% b4 Y, ~9 t
想硬膠都膠唔起
3 G0 s4 I( g0 l鬧人無point之餘仲無貨賣
0 W+ A- P7 T' z5 {& t9 H. \俾人質兩句就見底!!!
. Z0 R! ], Q+ {+ n唔唔........
* w  v2 X9 `9 p+ L  p好一句  鬧人無point之餘仲無貨賣
' z& \0 y+ V/ _4 T我都發覺EF多左好多無聊人~
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-20 06:30 PM:
. C; h5 X, S6 P  J# w: u3 ^* Q/ ]" |. n, j2 k. Y" E' O! H
唔唔........
$ [" V2 v4 _/ r3 c好一句  鬧人無point之餘仲無貨賣
& z# m1 }' s; _我都發覺EF多左好多無聊人~
7 }' _/ z8 g% W) ?- t2 p+ q- d2 j; K
唔無聊又點會上26fun呢
妓女不同律師,有些事情,就算你肯出錢,妓女也未必肯做。
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-20 06:30 PM:
5 Z. q) |( Z" g7 B6 `1 n+ X6 n% C# Y9 d4 Z; o: T, }% V0 h
唔唔........
# o, U1 Z# k) j0 L" |! }好一句  鬧人無point之餘仲無貨賣
. }( N' ]7 C! q, ]5 \4 F# ^我都發覺EF多左好多無聊人~
: `  k5 j9 F7 @6 x5 T
唔無聊又點會上26fun呢
妓女不同律師,有些事情,就算你肯出錢,妓女也未必肯做。
我最無聊
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 震驚!!! 發現"熱血"漢奸Forum~~~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。