<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [5/12兩性加分題]如何結識女仔~?!
返回列表 回復 發帖

[5/12兩性加分題]如何結識女仔~?!

當起街上見到你一個好鐘意既女仔~
但係你又唔識佢~佢又唔識你~
你點樣開口想同佢做個朋友呢~?!
我今日岩岩就遇到個女仔~
我又唔g點開口想識佢...
佢住我個幢既~我諗我有方法會再見到佢~
希望大家可以比d絕技,方法傳受比我~
教我點樣識佢牙~~~^^”

[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-5-14 at 10:36 AM ]

130 x 155 PIXEL下載

say hi first!!!!!!!!!!
下次見到俾,先介紹自己話住邊層,好似成日撞到你喎,甘o岩既...

跟住借d e問佢借野...例如 floopy,剪刀,膠水之類...再下次咪借頭借路還返俾佢...再問下,你有無icq/msn呀,我有d好得意既圖/game好好玩想send俾你...
Originally posted by Dee at 2005-5-12 06:15 PM:
當起街上見到你一個好鐘意既女仔~
...
介紹自己話住邊層,吳記得帶銀包和電話,
借電話打比家人.....(用佢電話打比自己,ok)
你咪話成日0係你屋企撞到佢
然後介紹自己, 大方D
真接D話想同佢做個朋囉
唔好比佢覺得你借D依咁
最有少少自信添
Originally posted by michael~~ at 2005-5-12 06:30 PM:

介紹自己話住邊層,吳記得帶銀包和電話,
借電話打比家人.....(用佢電話打比自己,ok)
yeah~~講得冇錯~
or 你可以直接話想識佢~問佢拎電話~
but~最緊要係你要夠勇~千萬唔好門撻Q

[ Last edited by yeahchan on 2005-5-12 at 08:09 PM ]
Originally posted by ilove---you at 2005-5-12 06:20 PM:
下次見到俾,先介紹自己話住邊層,好似...
同意!
然後每日send一個mail(貼圖又好、短片又好、笑話又好..總之咩叉都好啦...少咸好喇),
send佢一頭半個月,(初初d女實以為你係痴心情長劍嫁),撞到咪有話題囉,
吹下點好笑咁囉.......

跟住突然唔send....等佢失落下!

睇下佢問唔問你 : 做咩唔send呀之類既說話.....
有就打蛇隨棍上...話驚再繼續落去...會唔止朋友關係...對你果總感覺....有d野發生呀之類(總知就吞吞吐吐果隻..又係自由發揮啦!)成機表白囉,唔係咩呀!

如果冇反應,就睇下你有冇耐性..跟住重覆又重覆咁囉!
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
重點問題: 個女仔大約幾多歲呀?
(好緊要咖!)
如果你怕怕地羞咁問佢
好少女仔會拒絕ge
+5 for nice responses
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [5/12兩性加分題]如何結識女仔~?!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。